Viaţa bate filmul în cazul Mirandei din "Totul despre sex". A fost măritată 15 ani cu un bărbat, apoi s-a îndrăgostit de o femeie, actuala ei soţie

24 ianuarie, 2022
1 mir6 jpg jpeg

Filmul copiază viaţa în cazul actriţei Cynthia Nixon, interpreta Mirandei din franciza Totul despre sex.

În continuarea serialului, denumită And Just Like That, personajul ei, Miranda, se hotărăşte să divorţeze de soţul ei, Steve, după ce se îndrăgosteşte de o femeie interpretată de actriţa Sara Ramirez. Cam aşa s-a întâmplat şi în viaţa reală a actriţei Cynthia Nixon, în vârstă de 55 de ani, căsătorită din anul 2012 cu o femeie, pe numele ei Christine Marinoni.

La doar doi ani după ce a întâlnit-o pe actuala ei soţie, şi anume în 2004, Cynthia a mărturisit public că este bisexuală, după un prim mariaj cu un bărbat. Între 1988 şi 2003, actriţa a fost căsătorită cu iubitul ei din liceu, fotograful Danny Moses, căruia i-a dăruit doi copii, un băiat şi o fetiţă. Al treilea copil al actriţei, un fiu pe nume Max, a fost adus pe lume de soţia ei, Christine, cu ajutorul unui donator care a făcut parte din echipa serialului

stanga
dreapta
3 and just like that jpg jpeg
4 gettyimages 909772 jpg jpeg
7 miranda profimedia 0098320044 jpg jpeg
5 hepta 618402 jpg jpeg
6 cynthia nixon jpg jpeg
1 mir6 jpg jpeg

.

Cynthia declară că, înainte s-o cunoască pe actuala sa soţie, Christine, n-a mai simţit atracţie faţă de vreo femeie şi n-a mai avut vreo experienţă homosexuală.

“Am avut relaţii cu bărbaţi toată viaţa mea şi n-am fost îndrăgostită vreodată de vreo femeie. Dar când mi s-a întâmplat asta, nu mi s-a părut atât de ciudat. Sunt doar o femeie îndrăgostită de altă femeie”, a declarat Nixon în 2007.

Foto: Profimedia