VIDEO "De ce mi-ai dat unmatch?" O femeie dezvăluie ca a avut match cu Ben Affleck pe o aplicaţie de dating - iar contul era real! Iată dovada!

4 mai, 2021
1 ben pe raya jpg jpeg

Pare greu de crezut că pe o aplicaţie de dating poţi avea un match cu o celebritate - dar ea dovedeşte că este posibil, dacă te afli pe aplicaţia potrivită şi în perimetrul norocos

Nivine Jay este femeia care a dezvăluit că a avut match pe aplicaţia de dating Raya cu nimeni altul decât actorul de 48 de ani Ben  Affleck - dar a crezut că este cont fals. Aşa cum ar fi crezut orice femeie în locul ei. Aşa că următoarea mişcare a fost... să îi dea unmatch. Ce a urmat a devenit deja viral. Nivine a primit pe Instagram un video chiar de la Ben Affleck, care îi dovedeşte identitatea. În video, Ben se filmează singur şi, privind spre camera telefonului, o intreabă: "Nivine, de ce mi-ai dat unmatch? Sunt chiar eu".

@nivinejay Sorry Ben 🥺🥱 ##raya ##benaffleck ##dating ##fyp ♬ original sound - Amir Yass

Sorry Ben 🥺🥱 ##raya ##benaffleck ##dating ##fyp

Nivine a postat pe contul său de TikTok întreaga întâmplare. "Mă gândesc cum a fost când am avut match cu Ben Affleck pe raya şi am crezut că este cont fake, aşa că i-am dat unmatch, apoi mi-a trimis un video pe Instagram", a scris ea. Şi a postat filmarea trimisă de actor. Mişcarea lui Nivine este privită acum şi ca o reclamă pentru Raya, considerată versiunea VIP a Tinderului. Printre cei despre care s-a scris că au avut conturi pe Raya au fost şi Demi Lovato şi Channing Tatum, după despărţirea de Jessie J.

Foto: TikTok



Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg