VIDEO Elena Marin, fostă concurentă "Survivor România", a fost cerută în căsătorie, în direct, la Măruţă

18 martie, 2022
23 elena marin survivor ceruta in casatorie in direct la maruta 20 jpg jpeg

Fosta dansatoare a Andreei Bălan şi, totodată, fosta asistentă TV a lui Mihai Morar a avut parte de surpriza vieţii ei, chiar în platoul de televiziune.

Invitată în platoul emisiunii lui Cătălin Măruţă, Elena Marin, fostă concurentă "Survivor România", nu bănuia că iubitul ei, Andrei, care a însoţit-o în emisiune, punea la cale o cerere în căsătorie publică.

De altfe, şi Cătălin Măruţă a lăsat ca momentul să se desfăşoare ca şi în alte ocazii, cu discuţii despre participarea Elenei la "Survivor", cu întrebări despre relaţia lor şi cât de mult a fost încercată de absenţa ei de luni de zile de acasă. ”Mi s-a părut că au trecut ani până s-a întors. Ştiam că va rezista până la final”, a spus Andrei, recunoscând totodată faptul că nu mai suporta să vadă cum Elena se certa cu vreunul dintre colegi sau cum se confrunta cu anumite probe pierdute: ”Pe lângă dor, cel mai mult m-a măcinat neputinţa. Vedeai ce se întâmplă cu iubita, cu sufletul tău pereche şi nu puteai face nimic. Îmi venea să merg înot până acolo”.

8 elena marin survivor ceruta in casatorie in direct la maruta 7 jpg jpeg

Sub pretextul unui test de cuplu, Cătălin Măruţă a legat-o la ochi pe Elena şi era cât pe-aci să se dea de gol când a spart un pahar, dar a continuat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat şi a început să-i pună întrebări Elenei, pentru a nu-i da de bănuit că, în acest timp, Andrei se pregătea să-i pună marea întrebare. Acesta s-a ridicat de pe canapea şi, la semnalul lui Cătălin, s-a lăsat în genunchi şi a întrebat-o: ”Vrei să fii soţia mea?”

Fără să stea pe gânduri, fosta Faimoasă de la Survivor România, a spus DA şi a făcut primul pas spre restul vieţii ei. ”Nu pot să cred că ai făcut asta”, a mai adăugat frumoasa dansatoare. Alături de cei doi, a venit şi mama Elenei, care a fost prima martoră la pasul făcut de aceştia.

FOTO: capturi video Pro TV



Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg