Fiica lui Virgil Ianţu, manechin pentru Andreea Raicu. Ce colecţie lansează vedeta

28 septembrie, 2020
3 colectie1 jpg jpeg

Andreea Raicu lansează o colecţie de hanorace cu mesaj. Surpriza nu se opreşte însă aici. Manechinul colecţiei este nimeni alta decât fiica lui Virgil Ianţu.

Jasmina are 15 ani şi îşi doreşte să devină designer.

“Dacă cineva mi-ar fi spus în urmă cu 15 ani, când prezentam emisiunea Big Brother împreună cu Virgil Ianţu la Prima TV, că la un moment dat nu voi mai lucra în televiziune, că voi avea business-ul meu propriu şi colecţia mea de haine, tricouri şi hanorace şi că fiica lui Virgil, Jasmina, va poza pentru ele, n-aş fi crezut acest lucru nici măcar o secundă. Dar, cum viaţa este plină de surprize şi se încăpăţânează să-mi demonstreze în fiecare zi că niciodată nu trebuie să spui niciodată, după 15 ani, lucrurile exact aşa s-au întâmplat., spune Andreea Raicu.

1 colectie2 jpg jpeg

“Întotdeauna mi-a plăcut Jasmina – şi nu doar pentru că este fata unuia dintre cei mai buni prieteni ai mei. E o fată extrem de frumoasă şi foarte naturală, iar pe lângă asta este şi extraordinar de bine crescută, lucru care nu mă miră, având în vedere că îl moşteneşte pe Virgil, care are nişte principii de viaţă şi valori foarte bine definite”, adaugă Andreea.

Şi Jasmina este încântată de această nouă provocare. “Am fost super fericită când Andreea m-a sunat şi mi-a propus shootingul şi îi sunt foarte recunoscătoare pentru asta. Îmi doream o astfel de experienţă, iar ea mi-a arătat cum se face în cele mai mici detalii. Iar hanoracele sunt parte din ţinuta mea zilnică, la fel ca mai toată generaţia mea, hanoracul e o piesă de rezistenţă. Şi mesajele sunt foarte cool, mai ales pentru cei din generaţia mea, e important să creadă că frumuseţea vine din interior, din suflet, nu doar din filtre de Insta “, mărturiseşte Jasmina Ianţu

Colecţia poate fi văzută integral pe andreearaicu.ro.Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg