Flick şi Denisa se pregătesc de nuntă: ''Sunt entuziasmată!''

7 octombrie, 2020
2 flo jpg jpeg

Au ales să îşi unescă destinele în Grecia, într-o ceremonie restrânsă, după câteva luni de relaţie. Acum se pregătesc de nuntă. Flick şi Denisa Hodişan vor ajunge în curând şi în faţa altarului. Evenimentul va avea loc de această dată în România. ”Psihologii susţin că fetele cărora le plac unicornii sunt “în căutarea” bărbatului perfect. Nu pot să îi contrazic (eu fiind o mare “iubitoare” de unicorni). Tot ce pot să spun e că dacă nici măcar nu “cauţi” (aştepţi) bărbatul perfect, va fi aproape imposibil să îl “găseşti”. Sunt foarte fericită să vă anunţ că eu şi soţul meu perfect am decis de curând ca în viitorul apropiat să facem şi cununia religioasă şi nunta propriu-zisă. Nu pot să vă spun mai multe, dar vă promit că după eveniment am să vă povestesc toate detaliile. Sunt super nerăbdătoare şi entuziasmată", a scris Denisa pe un site de socializare. 

Cei doi au colaborat la un proiect şi au rămas împreună. „Nu m-am îndrăgostit de Flick de la televizor, ci de Sebastian. Ştiam că scrie poezii. Ne-am împrietenit pur si simplu, nu l-am cautat eu”, mărturisea Denisa Hodişan la Antena1.

„Într-o perioadă rea s-au întâmplat şi lucruri bune. Nu a fost tocmai la îndemână. Noi ne-am descoperit pe parcurs. Ne apuca şapte dimineaţa la telefon. Stăteam pe videocall foarte mult, ne uitam la filme împreună, am luat masa împreună pe videocall, am băut şi câte un pahar de vin, eu la Bucureşti, ea la Oradea”, a adăugat Flick.Recente pe Ok! Magazine

oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg