Fosta iubită a lui Ben Affleck, ravisantă pe covorul roşu al mult aşteptatei premiere "James Bond: No Time To Die"

29 septembrie, 2021
1 ana de armas fosta iubita a lui ben affleck premiera james bond no time to die 1 jpg jpeg

Tânăra actriţă Ana de Armas a defilat ca o divă la cel mai aşteptat eveniment al toamnei de la Royal Albert Hall.

După mult timp, a fost o seară memorabilă pe covorul roşu întins la Royal Albert Hall, unde a avut loc premiera anticipatei şi mult prea amânatei pelicule "James Bond: No Time To Die", a 25-a din celebra serie. Aceasta este şi cea de-a 5-a producţie (şi ultima, pare-se) cu Daniel Craig în rolul principal, care a ajuns la eveniment îmbrăcat cu un sacou zmeuriu - în locul celui alb sau fracului pe care obişnuia să-l poarte la astfel de evenimente.

Fotografii strânşi la premieră au avut, însă, parte şi de prezenţe feminine ravisante, precum Léa Seydoux, Naomie Harris şi chiar şi milităroasa Lashana Lynch, pe care o vedem în costum antitero în film, iar pe covorul roşu a ales o rochie de bal care i-a jucat feste, dezvelindu-i un sân.

8 lashana lynch premiera james bond no time to die 2 jpg jpeg

Dar senzaţia serii a fost Ana de Armas (33), splendida actriţă originară din Cuba şi fosta cucerire a lui Ben Affleck - una despre care se credea chiar că-l va duce din nou la altar, după divorţul lui de Jennifer Garner.

Pentru seara de gală, Ana de Armas nu şi-a uitat niciuna dintre armele ei de seducţie acasă şi a defilat pe covorul roşu asemeni unei dive. Rochia sa neagră cu decolteu abisal şi şliţ adânc pe picior a fost similară celei purtate în film, la fel de sexy.

4 ana de armas fosta iubita a lui ben affleck premiera james bond no time to die 4 jpg jpeg

Premiera filmului „No Time to Die”, la care au participat şi membrii Casei Regale britanice, a fost difuzată şi online, ca un bonus oferit publicului pentru repetatele amânări. Filmul îi are în distribuţie pe Daniel Craig, Rami Malek, Léa Seydoux, Lashana Lynch, Ben Whishaw şi Naomie Harris. Lungmetrajul trebuia să aibă premiera în aprilie 2020, însă, din cauza pandemiei, a fost amânată de mai multe ori.

Filmul va rula în cinematografele europene, inclusiv româneşti, începând din 30 septembrie. În Statele Unite, el va fi lansat pe 8 octombrie. Producătorii Barbara Broccoli şi Michael G. Wilson au delclarat pentru BBC Radio 4 că vor începe discuţiile şi negocierile cu următorul interpret al lui James Bond în 2022.

FOTO: Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg