FOTO Alexia Eram a împlinit 21 de ani. Ghici cine i-a sunat la uşă cu un braţ de trandafiri şi a fost nelipsit de la petrecere?

1 septembrie, 2021
1 alexia eram zi de nastere 21 de ani mario fresh fiica andreei esca 1 jpg jpeg

Fiica Andreei Esca a avut parte de surprize de la primul minut după miezul nopţii şi până la ultimul minut al zilei sale de naştere.

Alexia Eram se poate considera majoră şi pe tărâm american, după ce a împlinit fabuloasa vârstă de 21 de ani. Încă de la primele ore după miezul nopţii, fiica Andreei Esca a fost răsfăţată cu flori, tort şi vizite surpriză.

Pentru cei care se întrebau care mai este statusul relaţiei sale cu Mario Fresh, ei bine aflaţi că acesta şi-a strâns gaşca de prieteni şi i-a sunat la uşă, având un frumos buchet de trandafiri fuchsia - pe care Alexia i-a pus într-o vază şi i-a evidenţiat, spre dimineaţă, într-o postare specială pe Insta Story, însoţită de o inimioară.

De partea cealaltă, Mario Fresh a postat pe Insta Story o fotografie cu Alexia având braţele pline de flori şi cadouri, iar alături textul: "La mulţi ani, unicorn mic şi frumos!".

3 alexia eram zi de nastere 21 de ani mario fresh fiica andreei esca 4 jpg jpeg

După mai multe întâlniri peste zi cu oameni dragi şi o postare emoţionantă a Andreei Esca, cu o înregistrare candidă de pe vremea copilăriei Alexiei, a urmat petrecerea, demnă de orice tânăr care atinge, într-adevăr, pragul maturităţii. Un party cu tematică de cărţi de joc, cu Asul de Pică în centrul atenţiei ca acel 21 de la masa de Black Jack, cu shoturi şi mesaje urban smart, în spaţiul chic de la Secret Garden Events.

        View this post on Instagram                       A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

View this post on Instagram

A post shared by Andreea Ioana (@andreeaesca)

Îmbrăcată cu un top argintiu ca din zale, cu pantaloni şi pantofi stiletto de un verde fosforescent, Alexia s-a distrat din plin şi s-a bucurat, ca întotdeauna, alături de Mario Fresh, care nu putea lipsi de la petrecerea ei. Cei doi s-au fotografiat la "panoul de onoare", iar Golden Boy Mario nu a ratat nici panoul de shoturi, din care a şi gustat. Recente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg