FOTO Vedete la premiera de gală a filmului „Secretul fericirii”

19 octombrie, 2018
17 giulia nahmany si vlad zamfirescu jpg jpeg

Pelicula românească „Secretul Fericirii”, cu Vlad Zamfirescu în rolul principal, a fost prezentată în premieră la Cinema Pro.

Peste 500 de spectatori au făcut cunoştinţă aseară cu o poveste universal valabilă, despre resorturile fericirii şi ale reversului ei, la premiera de gală de la Cinema Pro.

Realizat în spiritul unei comedii, „Secretul Fericirii” are, însă, un traseu psihologic solicitant, care ne determină să descoperim lucruri noi despre noi înşine şi despre cei din jurul nostru.

Iar actorul Vlad Zamfirescu explică ce anume l-a atras la această poveste şi de ce a ales să o regizeze: „Pentru că povestea are un conţinut universal, care se putea întâmpla – şi poate chiar se întâmplă – în orice colţ de lume, în care oamenii gravitează printre iubiri, prietenii, trădări, orgolii, suferinţe, adevăr şi minciună. În timp real, într-o oră şi jumătate, scenariul şi filmul pe care l-am făcut, te poartă prin, aproape, întreaga paletă de emoţii de care dispune un om. E un tur de forţă în care – din ce am văzut în sălile de festival în care filmul a fost deja proiectat – se trece de la hohote de râs la sentimente profunde şi intense, care rescriu premisele iniţiale”.   

Filmat timp de 3 săptămâni, „pe alt fus orar”, după cum glumeşte echipa, şi anume doar noaptea, filmul prezintă povestea unui om adevărat aflat într-o situaţie limită, care trebuie să-şi reseteze viaţa pentru a şi-o păstra.

La elegantul eveniment a participat întreaga echipă a filmului, actorii Vlad Zamfirescu, Irina Velcescu, Theo Marton, producătorul Cristina Dobriţoiu şi scenaristul Alexandru Popa, care au fost aplaudaţi minute în şir, de către public, la finalul proiecţiei. 

De la această premieră nu putea lipsi nici tatăl protagonistului, Florin Zamfirescu, alături de fiica lui, Ştefana Samfira.

Printre invitaţi s-au mai numărat şi Andi Vasluianu, Lia Bugnar, Adrian Titieni, Giulia Nahmny, Marius Florea Vizante, George Ivaşcu.Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg