Gafă pe covorul roşu! Emily Ratajkowski şi Bella Hadid, în rochii aproape identice la Cannes 2017

18 mai, 2017
emily bella jpeg

O ţinută de Cannes ar trebui să respecte două reguli: să fie în ton cu dress-code-ul unui eveniment de o aşa anvergură şi să nu fie purtată de mai multe persoane, în acelaşi timp. Ei bine, ghiciţi ce s-a întâmplat chiar în ziua de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes...

Ediţia de anul acesta al Festivalului de Film de la Cannes este cu adevărat specială, mai ales că a ajuns la cea de-a 70-a aniversare. Vă închipuiţi, aşadar, că multe dintre vedetele prezente, aseară, la evenimentul de deschidere a festivalului, au aşteptat cu nerăbdare acest moment. Cu aceeaşi nerăbdare au aşteptat şi casele de modă celebre şi designerii din spatele lor, care văd în acest eveniment un prilej nemaipomenit de a etala piesele vestimentare din cele mai recente colecţii ale lor.

Bella Hadid

Din păcate, inevitabilul s-a produs aseară, la gala de deschidere a Festivalului de Film de la Cannes! Două vedete au ales să poarte ţinute relativ asemănătoare, lucru de neacceptat pentru specialiştii de modă, care au catalogat situaţia ca fiind o eroare gravă şi o gafă vestimentară. Ei bine, modelele în cauză, căci era vorba despre Bella Hadid şi Emily Ratajkowski, n-au dat impresia că sunt stingherite de această întâmplare şi au defilat cu graţie pe covorul roşu, în rochiile de satin, lungi, de culoarea şampaniei, respectiv ivory.

Emily Ratajkowski

E de precizat, însă, că deşi rochiile aveau un croi asemănător, ambele urmărind linia corpului şi fiind făcute dintr-un material fluid, rochia Bellei era semnată de designerul Alexander Vauthier, în timp ce a lui Emily aparţinea brandului Twinset. Totuşi, asemănările între cele două apariţii nu s-au oprit aici. Ambele modele au ales să poarte sandale argintii, cu toc cui, înalt, şi şi-au accesorizat ţinutele cu bijuterii Bulgari. Make-up-ul a fost unul discret, în cazul ambelor modele, accentul fiind pus pe ruj. Deci, cine a ieşit învingătoare din acest duel vestimentar?

image

foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg