Icons Party vs. Ralph Lauren Extravaganza. Cine a făcut senzaţie la petrecerile VIP de la NY Fashion Week?

10 septembrie, 2018
FotoJet (15) jpeg

Aniversarea a 50 de ani de Ralph Lauren a fost ocazia perfectă pentru superstaruri precum Robert De Niro, Oprah Winfrey şi Hillary Clinton să păşească în lumina reflectoarelor în ţinute sobre, black tie, pline de bun gust. La fel cum, tot vineri, tot în cadrul New York Fashion Week, noua generaţie de vedete - aka modelele Bella şi Gigi Hadid sau Kendall Jenner - au rupt gura târgului cu outfit-urile lor sexy la petrecerea Harper's Bazaar.

Anne Hathaway, printre invitaţii de seamă de la petrecerea aniversară Ralph Lauren

O adevărată extravaganţă a avut loc în seara de 7 septembrie la New York, pe terasa Bethesda Fountain, din Central Park, unde s-a ţinut petrecerea aniversară Ralph Lauren. La 50 de ani de la crearea brandului fashion bine cunoscut, a fost organizat un show de zile mari, cu nu mai puţin de 111 ţinute expuse pe podium.

Outfit-urile purtate de modele precum Gigi Hadid şi Kaia Gerber au trecut în revistă toate colecţiile semnate de designerul de 78 de ani în cei 50 de ani de carieră ai săi, de la ready-to-wear, Purple Label, Double RL la Polo.

Ralph Lauren a aniversat 50 de ani de carieră fashion

În primul rând, la acest show fashion aniversar, au putut fi remarcate prezenţe importante din domeniu, ca designerii Donna Karan, Calvin Klein şi Tommy Hilfiger sau A-liters hollywoodieni precum Robert De Niro şi Anne Hathaway. N-a lipsit de la asemenea eveniment nici Anna Wintour, redactorul-şef Vogue SUA.

Robert De Niro, la show-ul Ralph Lauren

După prezentarea colecţiei de excepţie - realizată din ţesături pretenţioase precum catifea, piele şi stofă de cea mai bună calitate - s-a ţinut o petrecere de mare anvergură, cu invitaţi pe măsură - Oprah Winfrey, Hillary Clinton, Kanye West, Blake Lively şi mulţi alţii.

image

Pe de altă parte, tot în cadrul New York Fashion Week, a avut loc, în aceeaşi seară, Icons Party, organizată de Harper's Bazaar, la hotelul Plaza. Evenimentul anual a adunat laolaltă nume marcante din modeling - ca fraţii Gigi, Bella şi Anwar Hadid -, Heidi Klum şi Kendall Jenner, care şi-au etalat ţinutele cât mai îndrăzneţe, dar şi staruri de primă mână din showbizul american, precum Christina Aguilera şi Nicole Scherzinger.

Christina Aguilera

Pentru a compara imaginile de la cele două petreceri VIP, dă click mai jos!Recente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg