Ipostaza inedită în care s-a afişat Elena Gheorghe. Artista nu poartă haine

30 octombrie, 2020
4 ela5 jpg jpeg

Elena Gheorghe nu a stat departe de studio şi de platourile de filmare nici în această perioadă cu multe restricţii. Ba mai mult, la început de toamnă vine cu o piesă şi un videoclip nou! “Vulnerabili” este titlul noului single lansat de Elena şi vine cumva în tandem cu perioada prin care trecem cu toţii, plină de vulnerabilităţi.

În videoclip, Elena apare în ipostaze senzaţionale, Artista este “îmbrăcată” doar cu… două kilograme de sclipi.

“După filmări am reuşit să “împart” sclipici peste tot. Casa a fost plină de “amprente” şi cea mai fericită a fost Amelie, bineînţeles, care deja se vedea într-un basm cu prinţese.

Clipul a fost filmat în două anotimpuri diferite: vară şi toamnă. Vara am făcut saună în Grădina Botanică, iar toamna am filmat cadrele în apă, la puţine grade, iar ce a urmat după mi-a dat bătăi de cap.

Nu este prima dată când filmez în condiţii “deosebite”, dar de data aceasta pot să spun că am avut  de tras. Am avut simptome de răceală, şi am avut nevoie de câteva zile de recuperare. Partea bună din tot răul a fost că nu am avut concerte, căci altfel mi-aş fi pus vocea la încercare după orele de stat în frig şi contactul cu apa rece. A meritat însă, pentru că videoclipul a ieşit aşa cum a fost desenat de regizor, iar piesa scrisă de Alex Pelin şi Andy Platon este exact de ce avem nevoie”, spune Elena Gheorghe.Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg