Lui Kylie Jenner îi place să ţină banii la vedere! La 22 ani are un avion privat şi colecţionează bolizi de lux

8 august, 2020
1 kylie jenner bani jpg jpeg

Vacanţe de lux, ţinute de zeci de mii de dolari, vile ai căror pereţi respiră opulenţă, maşini şi avioane private - acesta este universul lui Kylie, la o vârstă la care alţii îşi tocesc coatele pe băncile facultăţii.

Are o vilă de 3,6 mil.$

În plină pandemie, Kylie a cumpărat o fortăreaţă modernă în L.A. şi s-a izolat acolo împreună cu fiica ei. În mai, a făcut o investiţie de 15 mil. $ tot în California, achiziţionând un teren pe care plănuieşte să construiască o altă casă.

ARE UN AVION PRIVAT

Pentru că zboară foarte des în diverse state pentru a-şi promova linia de cosmetice, nu putea să nu îşi achiziţioneze propriul avion în valoare de 50 mil. $.

4 kylie jenner lux 1 jpg jpeg

VACANŢE DE LUX

Anul trecut, în august, Kylie şi-a sărbătorit ziua în Mediterană, pe un iaht închiriat cu 1,2 mil. $ pe săptămână. Acesta se numea Tranquility, avea 10 cabine de lux şi un echipaj de 31 de persoane la dispoziţia ei şi a invitaţilor.

2 kylie jenner lux 3 jpg jpeg

COLECŢIONEAZĂ BOLIZI

Garajul lui Kylie este plin de maşini de lux, având cel puţin 15 astfel de bijuterii, inclusiv branduri precum Rolls-Royce, Bugatti, Lamborghini şi Range Rover de toate felurile şi culorile.

3 kylie jenner lux 2 jpg jpeg

PETRECERI DE… MILIOANE

Pe lângă petrecerile pe care le organiza înainte de pandemie în vilele ei cu piscină sau în locuri exclusiviste, închiriate special pentru ea şi apropiaţii ei, Kylie o răsfaţă pe micuţa Stormi, fiica ei, încă din faşă. La aniversarea de un an a acesteia, vedeta Instagramului a organizat un carnaval, a creat un labirint cu Trolls şi camere tematice cu personaje şi decoruri din Frozen.

REŞEDINŢA EI DE VARĂ NU E… LA ŢARĂ …

ci lângă Palm Springs, la Madison Club, unde a achiziţionat o altă locaţie pentru a fi, anual, cât mai aproape de locul unde se ţine celebrul festival.

Foto: Profimedia, InstagramRecente pe Ok! Magazine

oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg