Mădălina Ghenea s-a fotografiat într-o ipostază sexy! Apare într-o bluză transparentă, fără sutien

25 mai, 2020
6 madalina ghenea jpg jpeg

La 31 de ani, după o naştere, Mădălina Ghenea demonstrează tuturor că are trup de fotomodel. A pozat provocator şi imediat le-a arătat şi fanilor ipostazele sexy. 

A avut relaţii cu actori cunoscuţi, de talie internaţională, a jucat în filme celebre alături de actori cunoscuţi, dar iată cum surprinde de data aceasta Mădălina Ghenea. Frumoasa actriţă s-a afişat într-o ţinută neaşteptată, cu formele la vedere.

Eram obişnuiţi să o admirăm pe covorul roşu, purtând rochii superbe create de designeri renumiţi, dar iată că acum, Mădălina Ghenea s-a fotografiat în propria locuinţă purtând haine...comode, dacă putem spune aşa. Vedeta s-a arătat fanilor într-o fustă pantalon, un articol vestimentar foarte scurt, şi într-o bluză transparentă. Nu, nu are nici sutien pe sub această haină. Cum a îndrăznit să pozeze aşa?

Are o siluetă de invidiat, un trup de nota 10, are 31 de ani şi se bucură din plin de celebritate. Mădălina Ghenea le-a făcut această bucurie admiratorilor care imediat au răsplătit-o cu zeci de mii de like-uri. Mulţi dintre ei au complimentat-o. 

Priviţi imaginile cu Mădălina Ghenea în galeria foto. 

Cum arată celebra Mădălina Ghenea în costum de baie?

Este considerată una dintre cele mai frumoase românce, reuşind să facă vedete percum Leonardo DiCaprio, Gerard Butler şi Philipp Plein să se îndrăgostească de ea, iar acum Mădălina Ghenea le aprinde din nou imaginaţia internauţilor.

Paparazzii au reuşit să o fotografieze pe Mădălina Ghenea în timp ce se relaxa la piscină, românca fiind în costum de baie. Fiind un model internaţional de succes, imaginile cu românca au făcut rapid înconjurul internetului, fiind apreciate de publicul larg.

Foto: Instagram, FacebookRecente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg