Madonna a pozat topless. După ce şi-a făcut fund de braziliancă, artista în vârstă de 61 de ani continuă să uimească

8 iulie, 2020
7 madonna topless jpg jpeg

Regina muzicii pop nu se lasă şi continuă să surprindă la cei 61 de ani ai săi. Concurează cu tinerele fotomodele sau cântăreţele de 20 sau 30 de ani care pozează în ţinute sumare în faţa aparatului de fotografiat. Madonna parcă le-a întrecut, a pozat topless!

Ultimele luni de zile n-au fost cele mai uşoare pentru Madonna care a trecut prin momente plăcute, dar şi multe clipe neplăcute. În luna martie a acestui an vedeta a avut parte de un accident pe care l-a suferit la un genunchi. De atunci, în foarte multe apariţii, artista a fost fotografiată în cârje, nu poate merge foarte bine, încă este într-o perioadă de recuperare. 

1 madonna in carje jpg jpeg

Au urmat apoi dezvăluirile ei despre coronavirus. A fost infectată, dar s-a imunizat: „Am făcut un test ieri şi am aflat că am anticorpi“, spunea ea în luna mai a acestui an. Starea ei de sănătate e relativ bună acum, mai ales că a şi urcat pe masa de operaţie din proprie iniţiativă, şi-a făcut fund de braziliancă. 

Acum, cântăreaţa de 61 de ani uimeşte. Cea care este supranumită "regina muzicii pop" a postat pe o reţea de socializare o fotografie cu ea în oglindă, un "selfie", în care este îmbrăcată doar cu un slip. De asemenea, în fotografie, Madonna se sprijină de o cârjă, în timp ce îşi acoperă cu ambele mâini părţile intime ale corpului.

”WOW, are un corp mai bun decât majoritatea femeilor. Ştiu că se va lovi de un val de ură. Madonna, arăţi fabulos!”, a fost una dintre multele reacţii ale fanilor de pe Instagram.

3 madonna topless la 61 de ani 3 jpg jpeg

Madonna a trecut la alt nivel. Cum arată cu posteriorul de braziliancă

Madonna nu se lasă nici la 61 de ani. Acum şi-a pus implant în fese. Madonna a ajuns din nou în centru atenţiei, dar nu datorită problemelor de sănătate, ci operaţiei suferite în urmă cu puţină vreme. Solista a vrut un fund ceva mai bombat şi iată că l-a obţinut. Artista a ţinut să arate lumii întregi cum arată cu noile dotări şi şi-a făcut un selfie în oglindă. Fotografia a ajuns pe reţelele de socializare şi a căpătat atenţia tuturor. În poză, Madonna îşi arată corpul în toată splendoarea. Artista pare mândră de fundul de braziliancă obţinut.

Solista a primit foarte multe laude în secţiunea de comentarii, dar reacţia generală a fost în mare parte negativă. Fanii artistei cred că este prea bătrână pentru această intervenţie, care pare nefirească şi fără gust.

Foto: Profimedia, Instagram Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg