Marion Cotillard şi Charlize Theron, cele mai sclipitoare apariţii de la petrecerea Chopard

23 mai, 2017
marrion, charlize jpeg

Amândouă sunt frumoase, faimoase, actriţe cu un palmares impresionant, mame şi au 41 de ani. Charlize Theron şi Marion Cotillard, căci despre ele este vorba, au fost cele care au strălucit şi la propriu şi la figurat la petrecerea Chopard de aseară.

A purtat o rochie de inspiraţie Great Gatsby.

Prima este o mamă mândră a doi copii adoptivi, Jackson şi August, iar a doua a devenit de curând mămima unui băieţel, Louise, şi mai are acasă un puşti de 6 ani, Marcel. Mămicile s-au bucurat aseară de o seară glamour, departe de copiii lor, îmbrăcate în rochii de gală la petrecerea unui brand de bijuterii cunoscut, care s-a ţinut la Hotel Martinez.

Accesorizarea a fost spectaculoasă.

În timp ce frumoasa blondă din Africa de Sud a arătat ca o zeiţă în rochia sa ivory decorată cu lanţuri arginţii şi pietre verde smarald, inspirată parcă din filmul Great Gatsby, frumoasa franţuzoaică a strălucit de-a binelea.

Rochia din paiete metalice a eclipsat orice ţinută.

Charlize Theron a avut un look de milioane, accesorizând rochia glamour cu un colier delicat şi o pereche de cercei sclipitori, alături de un inel cu smarald şi un clutch negru cu aplicaţii metalice. Coafura a fost tot una inspirată din anii '20, cu părul prins la spate într-un coc discret şi o bentiţă din catifea pe cap.

image

Spre deosebire de colega sa, Marion Cottilard a redus accesorizarea la minim, rochia fiind cea care, cu siguranţă, a atras atenţia tuturor. Creaţia cu trenă impresionantă, brodată cu o mulţime de paiete colorate care aveau reflexii, a fost vedeta ţinutei sale, completată delicat de un colier cu diamante pe gât şi de un superb inel cu smarald. Păstrând aceeaşi linie a anilor 1920, actriţa şi-a subliniat silueta cu această rochie cu spatele transparent.

Este proaspătă mâmică şi arată senzaţional.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg