Megan Fox, deformată de o boală rară. De ce suferă actriţa de ani de zile. A încercat mereu să ascundă totul

18 mai, 2020
1 megan fox degete deformate 5 jpg jpeg

Credeaţi că e perfectă? Ei bine...nu! Multe vedete internaţionale tind spre perfecţiune atunci când apar în văzul publicului, dar realitatea e alta. Şi celebra Megan Fox, la 34 de ani, ascunde o afecţiune. 

Sigur ai văzut-o şi pe podiumul de modă, dar şi în filme. Ştii ce ascunde Megan Fox? Când apare pe covorul roşu, la diferite evenimente, sigur te gândeşti că e perfecţiunea întruchipată, mai ales că a născut de mai multe ori, este mama a trei copii. Trebuie să ştii că şi ea are un mic defect. 

Este una dintre cele mai frumoase femei din lume şi nu s-a ferit să spună care e afecţiunea de care suferă. Aceasta a declarat cu ceva timp în urmă că suferă de branhidactilie, adică ambele degete mari ale mâinii sunt scurte, iar unghiile de la aceste degete au un aspect bizar. Deşi este un defect vizibil, acesta nu o face mai puţîn frumoasă in ochii admiratorilor.

Cu toate acestea, de multe ori ea încercat să îşi ascundă defectul în poze, dar fotografii iscusiţi au surprins mâinile vedetei. Priviţi în galeria foto! 

8 megan fox degete deformate 8 jpg jpeg

Pozează sexy, dar refuză să filmeze scene nud. De ce nu apare Megan Fox goală în filme?

E atât de sexy, încât primeşte oferte cinematografice pe bandă rulantă. Însă aproape toate presupun ca superba actriţă să se dezbrace de inhibiţii şi de haine…

Din 2007 - când a apărut în Transformers, filmul care-a consacrat-o - este considerată una dintre cele mai frumose femei de la Hollywood, un sex simbol autentic, o actriţă care încinge atmosfera şi imaginaţia bărbaţilor de pretutindeni. Iar asemenea atuuri trebuie exploatate cât mai bine posibil, nu? Aşa s-au gândit şi producătorii hollywoodieni, care nu încetează cu propunerile… indecente pe care i le fac. Care sunt acestea? Diverse roluri care presupun vestimentaţie sumară şi o cantitate colosală de sex appeal.

Însă, în ciuda imaginii HOT pe care o afişează, Megan refuză să apară goală puşcă pe marele ecran. De ce?

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg