Meghan Markle, în cea mai ieftină rochie de până acum. Cum arată?

22 octombrie, 2018
1 meghan markle jpg jpeg

Consilierii ei de imagine au luat, probabil, atitudine! Sătui să audă că Ducesa de Sussex este cea mai cheltuitoare faţă regală, au decis să includă în garderoba acesteia şi o creaţie... modestă.

Givenchy, Gucci, Dolce & Gabbana şi multe alte case de modă prestigioase au îmbrăcat-o, până acum, pe soţia Prinţului Harry. Însă, cum ”apetitul” Ducesei de Sussex pentru ţinutele costisitoare au atras multe critici asupra familiei regale britanice, consilierii de imagine şi stiliştii ei au decis să o îmbrace şi-n creaţii pe care oricine şi le-ar permite.

image

Aşa se face că azi, în Queensland, a fost văzută purtând o rochie al cărei cost este de doar 89 de lire sterline. Un chilipir, dacă e să ne gândim la rochiile de 6000 de lire sterline pe care obişnuia să le poarte la evenimentele publice. Ei bine, cea de azi este una cu buline, semnată de ”& Other Stories”, care a creat isterie în rândul fashionistelor.

Rochia a fost vândută în timp record pe toate site-urile pe care era comercializată, vorbindu-se tot mai mult despre ”The Meghan Effect”, adică despre influenţa în materie de fashion a Ducesei de Sussex. Dacă până acum creaţiile purtate de Kate stârneau vâlvă, Meghan pare să câştige tot mai mult teren la acest capitol.

image

Revenind la rochie cu buline albe, aceasta i-a venit ca turnată Ducesei de Sussex, mai ales că-i ascundea cu succes burtica deja crescută. Ea şi-a accesorizat outfitul cu o pereche de ochelari negri, supradimensionaţi, şi o pereche de sandale joase, din piele maro, care se legau de glezne.Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg