Melania Trump este adepta ţinutelor imaculate. De ce ales costumul alb la ultimele două apariţii ale sale?

8 mai, 2020
27 meania trump costum masculin alb jpg jpeg

Prima Doamnă a Americii ne-a oferit un nou episod de eleganţă, optând pentru un look masculin îndulcit de albul imaculat.

Deja ştim că în garderoba Melaniei Trump se regăsesc multe piese uni, preponderent în alb, roşu, negru, verde, bleu, nude sau camel, cu croieli simple, drepte, foarte curat executate.

În ultima vreme, însă, soţia lui Donald Trump pare să prefere albul imaculat pentru apariţiile sale publice, cu atât mai mult cu cât, pe perioada pandemiei, agenda ei s-a limitat la activitatea desfăşurată în interiorul Casei Albe, de unde comunică prin intermediul unor înregistrări atent gândite.

Bunăoară, aşa s-a întâmplat şi săptămâna aceasta când, pentru două zile consecutiv, Prima Doamnă a avut de filmat două intervenţii, una pentru Ziua Naţională a Asistenţilor Medicali, iar alta pentru Ziua Naţională a Rugăciunii, şi, pentru ambele ocazii cu semnificaţii puternic umanitare şi comunitare, a ales să poarte consecutiv costume albe cu pantalon.

E vorba, desigur, despre outfituri distincte, dar nu putem remarca preferinţa doamnei Trump pentru elegantul deux-pieces alb.

De altfel, albul se regăseşte foarte mult în garderoba sa, Melania uzând de el nu doar în apariţiile televizate, ci şi în vizitele oficiale ori la dineurile oferite la Casa Albă.

Iată o întreagă colecţie de haine albe aflate în dressingul Melaniei Trump. (vezi galeria foto)Recente pe Ok! Magazine

oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg