Melania Trump, lecţie de eleganţă în negru! Soţia lui Donald Trump a îmbrăcat în preajma sărbătorilor ţinute simple, dar perfecte

28 decembrie, 2020
1 melania trump tinute jpg jpeg

Mai avem puţin timp în care ne putem bucura de apariţiile ei perfecte din cap până în picioare. Donald Trump şi Melania vor pleca curând de la Casa Albă, preşedintele Biden şi soţia le vor lua locul. Până atunci, avem parte de adevărate lecţii vestimentare din partea Melaniei Trump. 

Prima Doamnă, căci încă are acest rol, a oferit în preajma sărbătorilor încă o dovadă că a fost şi este una dintre cele mai bine îmbrăcate celebrităţi. Melania Trump a purtat mult negru în ultimele săptămâni, s-a îmbrăcat simplu, dar extrem de elegant. În poza oficială de Crăciun am văzut-o alături de Donald Trump, amândoi purtând costume negre şi cămăşi albe. Cât bun gust!

6 melania trump de sarbatori 5 jpg jpeg

Iată că următoarele apariţii au fost la fel de surprinzătoare, căci Melania Trump a îmbrăcat ţinute sobre, dar perfecte. Crăciunul au ales să îl petreacă departe de Casa Albă, în resortul lor, Mar-a-Lago. 

La plecare, ea a îmbrăcat un palton negru, cu o croială impecabilă, iar în picioare a avut cizme foarte lungi, peste genunchi, de piele, de la brandul ei preferat, Christian Louboutin. Privirea a ales să şi-o ascundă în spatele ochelarilor de soare. 

8 melania trump de sarbatori 3 jpg jpeg

Când au ajuns în Florida, Prima Doamnă s-a schimbat complet. A coborât din avion îmbrăcată într-o rochie neagră cu buline albe şi încălţată cu pantofi albi. Şi-a adaptat imediat ţinuta pentru temperaturile ridicate. 

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Melania Trump Stylebook (@melaniatrump.style)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Melania Trump Stylebook (@melaniatrump.style)

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg