Mihaela Rădulescu vs. Andreea Marin - Duelul decolteurilor la "Uite cine dansează"

28 martie, 2017
Mihaela Radulescu vs Andreea Marin Uite cine danseaza decolteu jpeg

Ieri seară, cele două dive au intrat din nou sub lupa criticilor de modă, scoţând la înaintare ce aveau mai bun. Să vedem cine câştigă şi acest duel stilistic.

Cea de-a patra ediţie a show-ului "Uite cine dansează" a prilejuit o nouă etapă a concursului neoficial de stil care se dă, cu sau voia lor, între gazda Mihaela Rădulescu şi jurata Andreea Marin.

Prima a ales de la Dana Budeanu o rochie într-o culoare la modă în acest sezon, galben, strânsă pe corp (cum altfel?!), cu pliseuri în zona taliei, şliţ adânc şi decolteu generos. Interesant jocul de mâneci tip bretea, poate totuşi prea mari, care lăţesc, cumva, zona bustului. Sandalele roz au contrastat cu nuanţa rochiei, dar nu au fost în stilul bijuteriilor alese. Poate ar fi trebuit găsit un corespondent între accesorii.

image

Cea de-a doua a optat pentru o rochie columnară albă de la Cristina Săvulescu, aproape în acelaşi stil cu cea verde din ediţia trecută, cu şliţ adânc şi decolteu abisal. Marginile rochiei şi mânecile largi îi dădeau un aer lejer, temperat de sobrietatea umerilor cu perniţe. De apreciat alegerea colierului lung, în tandem cu sandalele preţioase. Chocker-ul din cristale, croiala rochiei şi părul prins în coadă au adus un plus de modernitate. Felicitări şi pentru machiaj!

image


Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg