Naomi Campbell, guest star la Ambasada României din Paris FOTO

1 martie, 2019
9 naomi campbell luca niculescu anastasia soare la ambasada romaniei din paris 2 jpg jpeg

Săptămâna Modei de la Paris a prilejuit o nouă seară specială la legaţia românească din capitala Franţei, la care au participat şi vedete precum Loredana Groza, Anastasia Soare şi însăşi Naomi Campbell, zeiţa de abanos a catwalk-ului internaţional.

Ambasada României la Paris a organizat, joi seară, o recepţie la sediul instituţiei diplomatice. Ambasadorul Luca Niculescu a avut invitate de notorietate, precum Loredana Groza, care a încântat invitaţii cu un concert extraordinar, femeia de afaceri Anastasia Soare, ‘regina sprâncenelor’ la Hollywood, dar şi Naomi Campbell, "pantera" din fashionul internaţional.

3 loredana groza naomi campbell anastasia soare jpg jpeg

“Sute de oameni au venit aseară la Ambasadă pentru întâlnirea cu două românce excepţionale. Anastasia Soare, cunoscută femeie de afaceri şi Loredana Groza, care a susţinut un concert fabulos. Printre cei care ne-au trecut pragul au fost creatori, designeri, jurnalişti şi, mai spre sfârşitul serii, Naomi Campbell, care a plecat încântată de reşedinţa României”, a scris ambasadorul Luca Niculescu pe Facebook.

7 naomi campbell la ambasada romaniei din paris 2 jpg jpeg

De altfel, Naomi Campbell nu doar că a socializat cu invitaţii, ci a şi semnat în cartea de onoare a ambasadei şi şi-a imortalizat prezenţa într-o fotografie inedită, realizată într-una dintre elegantele camere ale ambasadei. Iar ţinuta purtată ieri seară, o creaţie Iris Van Herpen, a făcut-o să pară o adevărată pasăre albastră. (vezi galeria foto)

2 naomi campbell la ambasada romaniei din paris jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg