Nuntă în Antena 1! Eleganţă şi bun gust la nunta ştiristei Mihaela Călin FOTO

8 octombrie, 2018
1 nunta mihaela calin daniel sava andreea berecleanu nasa 5 jpg jpeg

Două vedete ale Observatorului au devenit, de duminică, nu doar prietene, ci şi rude. Uite cum a fost la cununia religioasă a jurnalistei Mihaela Călin cu Daniel Sava!

Prezentatoarea de ştiri Andreea Berecleanu şi soţul ei, medicul Constantin Stan, au fost din nou în postura de naşi, conducându-i la altar pe jurnalista Mihaela Călin (prezentatoarea Observatorului de la ora 16.00) şi pe avocatul Daniel Sava, după ce le-au fost, în iunie, martori la cununia civilă.

"Cred că este cea mai emoţionantă zi din viaţa mea şi cele mai frumoase emoţii pe care le-am trăit. Adevărul e că nu îmi dau seama foarte bine ce se întâmplă. Dar e un moment pe care l-am aşteptat foarte mult şi care se întâmplă exact cum îl visam", le-a spus Mihaela Călin colegilor de la Observator la sosirea la biserică.

Rochia purtată de aceasta a fost o creaţie a designerului român Cristian Samfira, un prieten bun al Mihaelei, care aştepta demult să-i croiască ţinuta perfectă, iar în buchet au dominat liliacul, freziile şi bujorii albi.

"Le doresc să fie fericiţi şi sănătoşi să poată duce fericirea pe care o trăiesc acum. Ştiu că vor veni vremuri foarte bune pentru ei dincolo de ziua asta. Îmi place că se potrivesc din toate punctele de vedere", a spus şi naşa Andreea Berecleanu, care a schimbat două ţinute: una cu print psihedelic pentru biserică şi alta verde, cu mâneci fronsate, pentru petrecerea organizată la Pădurile Regale.

Cum era de aşteptat, printre cei prezenţi la eveniment s-au numărat şi colegele din trustul Intact ale Mihaelei şi Andreei, respectiv Alessandra Stoicescu (într-o rochie creată de Rhea Costa), Sabina Iosub (într-o ţinută Fashion Stor) Mirela Boureanu-VaidaAna Maria Stancu, Nadina CâmpeanIuliana Pepene, Andreea Gherasim şi Sabrina Preda.Recente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg