Oscar 2015: Cele mai strălucitoare apariţii pe covorul roşu!

23 februarie, 2015
colaaaj jpeg

Acum că ecourile premiilor Oscar acordate aseară, în cadrul celei de-a 87-a gale a Academiei Americane de Film, s-au mai stins, vă propunem să trecem în revistă şi câştigătorii la categoria stil şi strălucire. Şi, ca de obicei, aici avem de unde alege, ba chiar ne temem să nu omitem pe cineva.

image

Dacă actriţele nominalizate la una dintre statuete au avut grijă să fie strălucitoare, şi aici ne referim la Julianne Moore, care a purtat o rochie Chanel strălucitoare, Felicity Jones, Reese Witherspoon, Marion Cottilard şi Emma Stone, nici celelalte nume mari prezente aseară pe covorul roşu nu s-au lăsat mai prejos, fie c-au plecat sau nu acasă cu o statuetă.

image

Marion Cotillard (foto stânga) a fost, ca de obicei, o apariţie îndrăzneaţă, în ţinuta ei albă semnată Dior Couture. Unii n-au reuşit să digere această rochie şi-au încadrat-o la prost îmbrăcate, însă nouă ne-a plăcut.

image

Lupita Nyong'o, laureata de anul trecut, a strălucit în rochia ei Calvin Klein, încrustată cu perle şi cu spatele gol. Sexy.

image

Emma Stone ne-a luat răsuflarea în această rochie lime Elie Saab, cu o crăpătură sexy pe o parte.

image

Sexy a fost cuvântul de ordine şi în cazul actriţei Naomi Watts, care a riscat şi-a câştigat în această rochie argintie Armani, cu tăeturi adânci care lasă la vedere un top negru scurt, cu paiete.

image

Proaspăta mămică Scarlett Johansson a fost, la rândul ei, răpitoare, în rochie ei verde închis, cu un decolteu îndrăzneţ.

image

O altă mămică sexy a fost şi Zoe Saldana, căreia îi stă de minune cu câteva kilograme în plus. Iar rochia roz pal i-a venit mănuşă.

image

Jennifer Lopez a fost, ca de obicei, opulentă în rochia ei nude cu inserţii din aceeaşi culoare, creaţie Elie Saab, o rochie pe care a mai purtat-o, tot aseară, Luciana Duvall, soţia actorului Robert Duvall.

image

Actriţa şi cântăreaţa Jennifer Hudson a arătat elegant pe scenă, într-o rochie semnată de designerul român stabilit la Hollywood, Lorena Sârbu.

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg