Prost îmbrăcaţi la un eveniment dedicat modei! Au dezamăgit la CFDA Fashion Awards!

6 iunie, 2017
tinute jpeg

A fost un eveniment menit să onoreze cele mai creative minţi din domeniul fashion. Cu toate acestea, au fost suficienţi invitaţi care n-au respectat dress code-ul şi care au dezamăgit cu ţinutele alese pentru un asemenea eveniment. Haideţi să vedem, aşadar, care au fost acele personalităţi care au dat greş pe covorul roşu al premiilor CFDA.

Olivia Munn

image

De regulă, impresionează plăcut cu apariţiile ei. Ieri, însă, n-a dat dovadă de prea multă inspiraţie când a ales să poarte, la CFDA Fashion Awards, o rochie mult prea încărcată, şi deloc flatantă pentru silueta ei.

Coca Rocha

image

Specialiştii în modă au catalogat ţinuta ei ca fiind nepotrivită pentru acest eveniment. Chipurile, nici combinaţia dintre piesele vestimentare n-a fost prea fericită, Coco Rocha optând în partea de jos pentru o dantelă elegantă, şi-n sus pentru o bluză sport.

Amanda Peet

image

Apariţia ei n-ar fi fost neinspirată, dacă evenimentul ar fi fost altul. Specialiştii de modă spun că Amanda Peet a făcut o alegere neînţeleaptă, rochia aducând mult cu o ţinută de bal mai degrabă.

John Barlett & Di Mondo

image

Într-o parte îl avem pe designerul John Barlett, şi-n cealaltă pe ”cel mai fotografiat bărbat din New York”. Ei bine, e inutil să precizăm de ce se regăsesc cei doi în acest top al celor prost îmbrăcaţi la CFDA Fashion Awards.Recente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg