Războiul decolteurilor la BAFTA 2020

3 februarie, 2020
1 razboiul decolteurilor la bafa jpg jpeg

Hollywoodul s-a mutat, pentru o seară, la Londra, unde au fost decernate cele mai importante distincţii ale industriei de film britanice.

A fost o seară plină de strălucire la Royal Albert Hall, unde crema filmografiei mondiale s-a întâlnit la gala Academiei Britanice de Artă a Filmului şi Televiziunii (British Academy of Film and Television Arts), prezentată pentru prima dată de actorul de comedie Graham Norton.

Pe covorul roşu pe care au păşit Prinţul William şi Ducesa Catherine şi-au făcut apariţia marile staruri de la Hollywood, care au încercat să impresioneze şi prin ţinute, nu doar prin prestaţia actoricească.

Mai îndrăzneţe decât altădată, Charlize Theron, Scarlett Johannson ori Emilia Clarke au optat pentru rochii care le-a pus în valoare bustul.

Pe Charlize Theron, de pildă, nu am văzut-o prea des adoptând un decolteu abisal, aşa cum a făcut de data aceasta cu rochia Dior de culoarea lavandei, cu bustieră fronsată şi întărită - o derivaţie din corset.

charlize theron decolteu jpg jpeg

Un decolteu decupat similar a purtat Jodie Turner-Smith, model şi actriţă de culoare, a cărei piele de abanos a fost pusă în evidenţă de splendida rochie Gucci, de un ocru sublim, ale cărei inserţii din paiete transmiteau străluciri solare.

7 jodie turner smith decolteu la bafta 2020 5 jpg jpeg

Scarlett Johansson, în schimb, ne-a mai oferit două asemenea ipostaze, la Golden Globes şi la SAG Awards. Aseară, aceasta a defilat într-o creaţie extravagantă Versace, cu multiple decupaje, aplicaţii din paiete şi pene de struţ, totul într-un roz fondant.

scarlett johansson decolteu jpg jpeg

Aşa-numita Mamă a Dragonilor, Emilia Clarke a mizat pe negru şi pe o rochie dreaptă, cu bretele spaghetti, de la Schiaparelli, pe care a simplificat-o voit faţă de modelul original, care poate ar fi avantajat-o mai mult.

emilia clarke decolteu jpg jpeg


Recente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg