Regina Letizia a captat atenţia tuturor cu ţinutele sale şi silueta impecabilă. Familia regală spaniolă şi-a încheiat vizita oficială în Suedia

26 noiembrie, 2021
1 fotojet 12 jpg jpeg

Câte ţinute superbe a schimbat regina Letizia în vizita oficială din Suedia. Aseară, ea şi regele Spaniei şi-au luat rămas bun de la familia regală suedeză, după două zile pline.

Pe 25 noiembrie, regele Felipe al VI-lea, regina Letizia, regele Carl Gustaf al Suediei şi regina Silvia a Suediei şi-au luat rămas bun pe aeroportul Arlanda. Familia regală spaniolă s-a aflat în vizită oficială în Suedia.

Călătoria are loc la mai puţin de o săptămână după ce cuplul a organizat un banchet de stat strălucitor în onoarea vizitei preşedintelui italian Sergio Mattarella în Spania.

Marţi, cuplul a fost văzut călătorind de pe aeroportul Adolfo Suárez Madrid Barajas, membrii regali spanioli au fost însoţiţi de ministrul Afacerilor Externe, ministrul Ştiinţei şi Inovării, precum şi de secretarul de stat pentru Comerţ. Au ajuns ulterior la Reşedinţa Ambasadei Spaniei din Suedia, unde Felipe s-a adresat rezidenţilor spanioli, spunând: „Voi toţi, cei care sunteţi aici de mai mult timp şi cei care încă vă căutaţi locul în această nouă ţară gazdă, am dori să vă transmitem un mesaj de sprijin, deoarece reprezentaţi, în afara graniţelor noastre, multe dintre cele mai bune lucruri din ţara noastră. Suntem siguri că demonstrezi nu numai capacitatea voastră de muncă şi angajamentul, ci şi tenacitatea şi ingeniozitatea, precum şi pregătirea excelentă”

Comunitatea spaniolă din Suedia a crescut într-un ritm alert în ultimul deceniu şi până la 37,12% în cinci ani, pe măsură ce spaniolii emigrează pentru a profita de oportunităţile de angajare.

În vizita oficială, regina Letizia şi-a etalat ţinutele deosebite şi silueta impecabilă. Prezenţa sa a fost aplaudată, mai ales că pandemia i-a limitat apariţiile spectaculoase şi acolo unde am văzut-o, a apărut cu mască. De aceea vizita în Suedia a fost un motiv bun pentru a o vedea în splendoarea sa.

Vă invităm să vedeţi în GALERIA FOTO imagini spectaculoase cu regina Letizia în timpul vizitei din Suedia la evenimentele oficiale alături de soţul său, regele, dar şi la întâlnirile cu regina Silvia.

Foto: ProfimediaRecente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg