Regina vulgarităţii la MTV EMA 2018

5 noiembrie, 2018
1 chloe ferry gettyimages 1057307890 jpg jpeg

Aglomeraţie de vedete, dar şi de pseudo-vedete şi prost gust aseară la MTV European Music Awards, desfăşurat la Bilbao Exhibition Centre, în Spania. Iată cine s-a aflat în topul celor mai prost îmbrăcate apariţii pe covorul roşu

Marii câştigători ai serii au fost Camila Cabello, care a luat trei trofee: Best Video, Best Song (Havana) şi Best Artist. Dua Lipa a luat premiul pentru Best Pop. Cardi B a fost numită Best New Artist. Iar Nicki Minaj a fost premiată la categoria Best Hip Hop. De partea cealaltă, marile perdante ale serii au fost pe covorul roşu, acolo unde câteva tinere s-au întrecut în a se face remarcate cu nişte ţinute care le-a împins lejer în topul celor mai prost îmbrăcate. Vedetele reality show-ului britanic Geordie Shore, Chloe Ferry şi Abbie Holborn, au fost ţintele preferate ale tuturor criticilor. Prima, a preferat o salopetă mulată şi transparentă, bătută cu pietre, care a părut cu atât mai vulgară cu cât mai proeminente sunt formele ei. Cealaltă, Abbie a mizat pe un styling cheap, care a făcut-o să pară mai bătrână decât cei 21 de ani ai săi, defilând într-un costum nefericit din dantelă roşie.

image
image
image

Bebe Rexha, cunoscută pentru hitul "In the Name of Love", cu Martin Garrix, care a şi avut un moment artistic, s-a înghesuit într-o pereche de cizme care nu i-au complimentat deloc picioarele.

image

Modelul Jourdan Dunn, care aşteptam să ne ofere o oază de bun gust într-o astfel de seară tulburătoare, a fost o apariţie interesantă, dar rochia nu a fost tocmai bine gândită şi croită în partea bustului, lăsând impresia că stă să-I cadă şi că sutienul e din greşeală la vedere.

image

În fine, nici reprezentanta gazdelor, artista spaniolă Rosalia, nu a impresionat cu ţinuta ei roz ca o pajama cu multe volane.

image

Foto: Getty ImagesRecente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg