Rochii mini şi pline de culoare: vedete la Teen Choice Awards 2015

17 august, 2015
vedete la teen choice 2015 jpeg

Ca în fiecare an, covorul “roşu” al galei dedicate celor mai mari realizări în lumea showbizului, sportului, modei, muzicii etc, votate de tineri între 13 şi 19 ani, a fost plin de apariţii viu colorate şi de ţinute care mai de care mai tinereşti şi contrastante. Printre cele care le-au purtat s-au numărat cele obişnuite: Zendaya, Rita Ora, Nina Dobrev, Britney Spears...

Cine a purtat creaţii reuşite pe covorul albastru şi cine a dat chix, după părerea noastră? Ia să vedem! 

image

Nina Dobrev a fost iarăşi câştigătoarea serii, actriţa favorită a tuturor, şi a ales o rochie foarte flatantă pentru corpul ei frumos, o creaţie Zuhair Murad.

image
image

Lea Michele a ales culorile patriotice, albastru şi roşu, să le poarte pe o rochie albă, cu motive florale, semnată de Monique Lhuilier.

image
image

Britney Spears a fost cireaşa de pe tort! Rochia sa babydoll a fost una foarte romantică şi diafană, dar mult prea nepotrivită pentru eveniment: rochie mini, cu trenă scurtă, şi decolteu generos, aproapte transparent. Şi părul vopsit în culorile curcubeului? Mai mult, artista de 33 de ani a primit şi premiul pentru Style Icon.

image
image

a fost foarte stilată şi a purtat o creaţie Gucci, cu motive edenice – un şarpe încrustat pe topul verde înflorat.

image
image

a ales o rochie mai temperată, să spunem aşa, dar foarte interesantă: de lungime medie, cu două modele aplicate unul pe fustă şi unul pe top, elegantă şi minimalistă! Creaţia poartă semnătura lui Peter Pilotto Resort.

image
image

a dat chix cu costumul ei roşu lucios, accesorizat cu sandale roşii. Sacoul e încheiat prost, decolteul nu e nici abisal, nici discret, iar croiala costumului nu e elegantă. Iar părul vopsit roz – un mare NU!

image
image

a purtat o combinaţie de iie albă simplă cu o fustă neagră, nimic ieşit din comun şi nimic care să se aplice pentru covorul albastru al galei Teen Choice Awards. Însă nu putem spune că a fost o alegere de prost gust.

FOTO GETTY IMAGESRecente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg