Ruby s-a căsătorit? Primele imagini cu cântăreaţa în rochia albă de mireasă

26 octombrie, 2020
8 ruby nunta jpg jpeg

S-a căsătorit sau nu? Ruby a îmbrăcat pentru prima oară rochia albă de mireasă. Oare i-a spus DA iubitului Robert?

Cântăreaţa Ruby are de o bună perioadă de timp o relaţie cu Robert. Cei doi au mers şi într-o emisiune împreună, la Asia Express, acolo s-a aflat detalii despre viaţa lor de cuplu. Ruby spunea pe atunci: "Nu aveam voie să am iubiţi în adolescenţă. Primul iubit l-am avut la vârsta de 17 ani. Robert, (n.r. actualul partener de viaţă), este al doilea bărbat din viaţa mea. Robert a fost dansatorul meu multă vreme, am fost prieteni mult timp, dar cred că am avut mereu ceva pentru el în adâncul sufletului. M-a cucerit prin faptul că este copilăros ca şi mine. Avem grijă împreună de animăluţe pe care le iubim foarte mult. Avem patru pisici şi cinci căţei, aproape toate animăluţele sunt adoptate, cu o singură excepţie", a spus ea pentru canca.ro acum ceva vreme. 

Imaginile recente de acum au surprins. A spus cântăreaţa DA? S-a căsătorit cu Robert? Artista apare pentru prima dată într-o ţinută albă, de mireasă, pe cap poartă un voal alb, iar în mâini are un buchet superb din flori naturale. Ea a scris în mediul online: "DA"

        Vezi această postare pe Instagram                   DA!💍🤍 O postare distribuită de RUBY 🖖🏾👸🏾 (@rubyishot) pe Oct 26, 2020 la 12:31 PDT

Vezi această postare pe Instagram

DA!💍🤍

O postare distribuită de RUBY 🖖🏾👸🏾 (@rubyishot) pe

Cântăreaţa nu a făcut alte declaraţii, nici măcar iubitul ei nu a oferit mai multe detalii. Colegele ei din industria muzicală au reacţionat. JO, Mira, Amna i-au urat casă de piatră. Chiar şi Cristina Şişcanu i-a făcut urări de bine. 

2 ruby mireasa 5 jpg jpeg

Totuşi, până la declaraţiile ei oficiale, totul e învăluit în mister. E vorba de un nou videoclip al artistei, unul romantic, de dragoste în care două persoane se căsătoresc şi trăiesc fericite până la adânci bătrâneţi? Sau să credem că Ruby chiar s-a căsătorit cu iubitul? 

Cine este şi cu ce se ocupă iubitul lui Ruby 

Ruby şi Robert s-au cunoscut la filmările videoclipului „Stinge lumina” al artistei, unde acesta a jucat rolul bărbatului cucerit de formele voluptuoase ale solistei. 

Robert este dansator de profesie şi mare pasionat de sport. De altfel, iubitul lui Ruby a participat şi la show-ul „Ninja Warrior”, difuzat de Pro TV. 

1 ruby si iubitul jpg jpeg

Foto: InstagramRecente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg