S-au votat cel mai bine îmbrăcate vedete! Cine lipseşte de pe lista “Vanity Fair”?

6 august, 2015
1 amal alamuddin stylish oranj gettyimages 450480382 jpg jpeg

Cum mulţi dintre noi se aşteptau, Amal Alamuddin, nou-intrată în lumea glamourului hollywoodian, soţia lui George Clooney, a primit un loc foarte bun, locul 3. Cumva, bruneta de origine libaneză este noua It girl. Amal s-a impus întotdeauna cu eleganţă şi non-conformism atipic unei avocate pentru drepturile omului. Păcat doar de silueta ei tot mai subţire, provocată poate de stresul lumii agitate în care se învârte.

Apare şi Rihanna, pe locul 6 abia, dar oricum, pentru vârsta ei de 27 de ani, este o onoare să fie style icon internaţional. Cu toate că artista e genul de femeie care trece de la eleganţă absolută la vulgaritate de stradă, după dispoziţia ei, de cele mai multe ori reuşeşte să incite şi să atragă privirile tuturor, alegând ţinute tot mai provocatoare şi inspirate.

image

Taylor Swift, la 25 de ani, este o divă a covorului roşu, intrând în lista celor mai bine îmbrăcate vedete conform Vanity Fair, datorită ţinutelor feminine şi tinereşti pe care le poartă. Evident, dacă fiecare apariţie a ei este impecabilă, atât în viaţa personală cât şi în cea mondenă, cum să nu fie şi cântăreaţa cu trup de model în rândul femeilor stilate?

image

Pe lista împărţită în 6 categorii se mai numără Regina Letizia a Spaniei şi pe bună dreptate, numărându-se printre puţinele figuri regale cu bun gust şi care preferă să iasă din anonimat cu ţinute mai neconvenţionale şi proaspete, în loc de cele plictisitoare şi fade. Kate Middleton lipseşte din top...

image

Pe lista celor mai bine îmbrăcate femei celebre se numără ravisanta Fan BingBing, Misty Copeland (prim balerină de culoare), Diane Kruger, Emma Stone, Emma Watson şi FKA Twigs (categoria originalilor), Victoria Beckham (categoria profesioniştilor).

image

În rândul bărbaţilor, îi avem pe Prinţul Harry, Eddie Redmayne, iar la cupluri, pe proaspăt căsătoriţii Beatrice Borromeo (care-a purtat 5 rochii de mireasă!) şi Pierre Casiraghi. 

image

FOTO GETTY IMAGES, HEPTARecente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg