Taylor Swift şi Selena Gomez au strălucit la Gala iHeart Radio. Vezi şi alte ţinute!

4 aprilie, 2016
PicMonkey Collage jpeg

Taylor Swift a fost de două ori câştigătoare, la ediţia de ieri a galei premiilor iHeart Radio, din Los Angeles. Odată din punct de vedere muzical, căci tânăra blondină a plecat acasă cu cel mai mare număr de trofee, printre care cele pentru artista anului şi albumul anului.

Taylor Swift

Pe de altă parte, Taylor a fost şi cea mai sexy apariţei a serii, arătând în salopeta ei mulată, din paiete negre, ca o adevărată Catwoman.

Justin Bieber

Printre premianţii serii s-a numărat şi Justin Bieber, care i-a învins pe Ed Sheeran sau Sam Smith la categoria artistul anului. În plus, cântăreţul ne-a surprins încă o dată cu freza lui în continuă transformare, Justin adoptând o coafură cu dreaduri şi o nuanţă platinată a părului.

Bono şi The Edge

Ne-a surprins să-i vedem la această gală şi pe veteranii de la trupa rock U2, premiaţi pentru incredibila lor carieră şi pentru activismul umanitar.

Dar să vedem cine cum a mai apărut pe covorul roşu, fie că este vorba despre premianţi, fie de simpli invitaţi din industria muzicală.

Foto: Hepta

Selena Gomez i-a făcut concurenţă serioasă amicei Taylor Swift în această salopetă mulată, portocalie, cu decupaje sexy într-o parte. Concurenţă i-a făcut şi la categoria Artista anului, însă trofeul iHeart Radio i-a revenit, cum era de aşteptat, lui Taylor.

Selena Gomez

Iggy Azalea a fost o apariţie la limită, în sensul că ţinuta ei excentrică poate fi ori adorată, ori urâtă. Depinde de gusturi. Noi i-am dat o mare bilă albă pentru pantaloni...

Iggy Azalea

Tânăra de 19 ani promite să fie una dintre figurile cele mai stylish de pe scena muzicală. Ţinuta ei de ieri, un compleu cu aer foarte trendy, a fost completat sexy de bustiera şi botinele din piele.

Zendaya

Actriţa Julianne Hough, în vârstă de 27 de ani, a fost una dintre cele mai delicate şi feminine apariţii, rochiţa ei albă şi scurtă dând un aer fresh covorului roşu.

Julianne HoughRecente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg