Ţinute neinspirate la Emmy! Jane Fonda, în centrul atenţiei din cauza outfitului inedit

18 septembrie, 2017
tinute neinspirate jpeg

A fost o seară de pomină! Câştiguri surprinzătoare, cupluri pentru prima dată pe covorul roşu (vezi Ben Affleck şi Lindsay Shokus), vedete la prima apariţie după divorţ (vezi Anna Faris) şi... Jane Fonda. Da, legendara actriţă, care a fost aproape de nerecunoscut atunci când şi-a făcut apariţia la premiile Emmy. Ce să mai, această ediţie a fost piperată, iar apariţiile, multe dintre ele, au fost neflatante, neinspirate şi prost alese. Haideţi să vedem, aşadar, care au fost acele vedete care au dat greş pe covorul roşu!

Anna Faris

image

A fost prima ei apariţie pe covorul roşu, la un eveniment public, după divorţ, aşa că înţelegem că, poate, Anna n-a fost tocmai în cea mai bună formă când şi-a ales această ţinută. În plus, apariţia nu este neapărat dezastruasă, ci mai degrabă plictisitoare.

Mandy Moore

image

Ea a purtat o rochie voluminoasă, imitând un tutu imens, care nu a avantajat-o, căci nu i-a pus deloc în evidenţă silueta.

Reese Witherspoon

image

A fost una dintre marile câştigătoare ale serii şi, de aceea, mulţi critici de modă au spus că apariţia ei a fost, poate, puţin prea casual pentru un eveniment de o aşa anvergură. Totuşi, e clar că ţinuta nu-i vine chiar rău actriţei...

Heidi Klum

image

Nici apariţia ei n-ar fi fost chiar rea, dacă nu ar fi exagerat cu accesorizarea. Criticii de modă i-au reproşat lui Heidi că a optat pentru bijuterii mult prea voluminoase pentru o apariţie care trebuie să fie finuţă, elegantă...

Jane Fonda

image

Poate cea mai surprinzătoare apariţie a serii a fost cea a actriţei Jane Fonda. Starul de 79 de ani a îmbrăcat cu această ocazie o rochie superbă, semnată de Brandon Maxwell, pe care a accesorizat-o cu bijuterii spectaculoase din smaralde şi diamante. Şi atunci vă întrebaţi care e problema din moment ce piesele vestimentare au fost cu adevărat spectaculoase... ei bine, unii spun că a fost prea mult şi... nepotrivit pentru vârsta ei! Noi spunem doar că look-ul ei per total a fost unul inedit!

Debra Messing

image

Apropo de ţinute neinspirate, nici Debra Messing n-a avut prea multă inspiraţie când a decis să se prezinte în această ţinută la Microsoft Theatre. Mulţi au dat vina pe materialul ciudat din care era făcută rochia, iar noi spunem că nici croiul n-a avantajat-o prea tare.

Ajiona Alexus

image

Un model învechit, cu un croi deloc flatant! Per total, Ajiona a avut o apariţie neinspirată, motiv pentru care-şi merită cu prisosinţă locul în acest top.

Sarah Hyland

image

Atunci când încerci prea mult se vede! Iar Sarah a depus eforturi grozave ca apariţia ei să fie fără cusur. Din păcate, ea şi-a afişat colanţii modelatori chiar în timp ce poza la panoul evenimentului.

Tracee Ellis Ross

image

Apropo de ”prea mult”. Tracee a purtat această ţinută mult prea sofisticată, cu un croi care n-a pus-o deloc în evidenţă.

Kathryn Hahn

image

Şi ei i s-a reproşat acelaşi lucru! Faptul că a ales o rochie care nu o evidenţiază deloc şi care are un croi tare anost. Voi ce părere aveţi?Recente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg