Uite ce ţinute a purtat Carmen Iohannis în Italia FOTO

17 octombrie, 2018
1 carmen iohannis 14 oct 2018 episcopie 6 jpg jpeg

Prima Doamnă l-a însoţit pe preşedintele Klaus Iohannis în deplasarea sa oficială în Italia. Şi-a ales sau nu bine piesele vestimentare?

Cuplul prezidenţial român a fost pentru câteva zile în Italia, într-o vizită de stat, în contextul aniversării a 10 ani de la ridicarea relaţiei bilaterale dintre România şi Italia la nivel de Parteneriat strategic consolidat. Dacă toată lumea vorbeşte despre gafele primului ministru Viorica Dăncilă, iată că şi preşedintele şi soţia sa au bifat câteva gafe în timpul deplasării în Peninsulă - deşi aceasta este prima vizită de stat din ultimii 45 de ani în Italia a unui şef al statului român.

La întâlnirea cu premierul italian Giuseppe Conte, după o primă parte a ceremonialului de primire, Klaus Iohannis s-a întors şi a vrut să plece în interiorul Palatului Guvernului, deşi ar fi trebuit să meargă înainte, în curtea Palatului. În imaginile de la ceremonialul de primire se poate observa cum Iohannis s-a întors şi a vrut să plece, în timp ce garda prezenta onorul.

Şeful statului a mai comis o gafă la întâlnirea cu primarul Romei, Virginia Raggi. Astfel, în timp ce gorniştii îi anunţau sosirea şi îl primeau în clădire, preşedintele nu a stat să îi salute, aşa cum e ceremonialul, ci a vrut să urce scările. A fost atenţionat de o femeie din alaiul prezindenţial, iar Iohannis şi soţia sa au rămas să dea onorul.

De cealaltă parte, nici Carmen Iohannis n-a fost prea inspirată în alegerea ţinutelor sale. Cel puţin, rochia roz cu voal suprapus cu picăţele negre şi mâneci cu volane, creaţie Eli Lăslean, şi sandalele alese n-au fost deloc pretabile vizitei pe care a făcut-o la sediul Episcopiei Ortodoxe Române din Italia.

Tot rochie a purtat Prima Doamnă şi la iluminarea Columnei lui Traian în culorile Drapelului României - şi tot într-o nuanţă pastel, lila, design Andreea Tincu

Cu o rochie la fel de scurtă plisată, de culoarea piersicii, semnată tot 

, şi tot sandale şi-a făcut apariţia şi la

, unde Klaus Iohannis a purtat costum negru şi papion (la fel ca omologul său,

) - o ţinută de seară cu care outfitul Primei Doamne nu rezona deloc. E adevărat că şi fiica preşedintelui italian,

, a optat pentru o rochie etui scurtă şi sandale, dar ea a ales negrul şi a avut şi un şal pentru a-şi acoperi braţele.

Carmen Iohannis a mai avut o rochie roz pal de la Eli Lăslean în garderoba sa pentru vizita în Italia, cu aplicaţii florale şi fustă cloş, pe care a purtat-o la întâlnirea cu reprezentanţii comunităţii româneşti din Roma.

Vizita cuplului prezidenţial continuă cu întâlnirile oficiale din Napoli.Recente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg