Una mai zână ca alta: Andreea Marin vs. Mihaela Rădulescu

11 aprilie, 2017
Andreea Marin vs Mihaela Radulescu zana auriu alb jpeg

Competiţia stilistică dintre cele două dive se înteţeşte pe măsură ce show-ul "Uite cine dansează" se apropie de marea finală. Uite cu ce ţinute au defilat în ediţia de ieri.

Se vede că ne apropiem de Sărbători! Atât jurata emisiunii, Andreea Marin, cât şi gazda show-ului, Mihaela Rădulescu, au purtat cele mai glam ţinute şi în culori tipice pentru sărbători: auriu şi alb.

Eram cât pe-aci să spunem că zâna Andreea Marin a avut o ţinută previzibilă! Asta până am văzut lungimea rochiei. Faptul că a purtat mini, cu o sugestie de trenă sub formă de drapaj pornit din fronseuri, a schimbat uşor modelul uzitat deja de trei ori până acum în emisiune a acestei rochii din mătase parte peste parte. Un plus de strălucire - dacă mai era nevoie! - l-a adus şi breteaua cu aplicaţii preţioase. Sandalele fine, cu barete s-au potrivit perfect acestei ţinute, iar cerceii statement fucsia au dat nota contrastantă care se impunea. De apreciat şi această coafură de inspiraţie japoneză, care i-a dat Andreei un aer foarte fresh şi tineresc.

Andreea Marin a purtat o creaţie semnată Cristina Săvulescu.

Mihaela Rădulescu a concurat la acelaşi titlu de "zână", cu sau fără voia sa, adoptând o rochie de poveste: albă, cu aplicaţii de perle şi cu mânecile şi poalele rochiei sub formă de petale - ceea ce a permis ca vedeta să-şi etaleze cu uşurinţă picioarele perfecte. Deja celebrii ei pantofi Louboutin au rezonat cu stilul rochiei. Lipsa colierului a fost un plus, şi de această dată, cerceii fini, cu diamante, s-au încadrat perfect în acest tablou, iar coafura, cu coadă împletită într-o parte, a completat acest look boem.

image


Recente pe Ok! Magazine

Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg
1 iuliana tudor si mihai radulescu img 1116a jpg jpeg
5 nicolai2 jpg jpeg