Vedetele prezente la Festivalul Brazilor de Crăciun au primit verdictul vestimentar de la Dana Budeanu

23 decembrie, 2019
1 andreea raicu ileana badiu giulia anghelescu huidu amalia nastase verdict festivalul brazilor de craciun jpg jpeg

Stilista vedetelor încheie anul cu un verdict plin de strălucire despre ţinutele celebrităţilor prezente la serata umanitară pentru Salvaţi Copiii.

Cel mai aşteptat eveniment caritabil al iernii, Festivalul Brazilor de Crăciun, a reunit şi în acest an designeri, vedete din showbiz şi antreprenori, dispuşi să doneze sume considerabile pentru educaţia copiilor aflaţi într-o situaţie defavorizată.

Iată ce verdict a dat Dana Budeanu cu privire la ţinutele vedetelor care au venit să susţină cauza celor de la Salvaţi Copiii.

Cătălin Măruţă

2 catalin maruta jpg jpeg

"Cătălin, ai fost ţiplă! Ai fost cel mai mişto îmbrăcat în smoking bărbat pe care l-am văzut vreodată public în România."

Andreea Raicu

3 andreea raicu festivalul brazilor de craciun 2019 jpg jpeg

"Andreea Raicu a fost bine. Rochie de catifea lungă, pe un umăr, simplă, cum e ea."

Camelia Şucu

5 camelia sucu festivalul brazilor de craciun 2019 jpg jpeg

"A avut o ţinută şampanie, fin, frumos, frumos, frumos. Rochia purtată cu sacou este o alegere foarte dificilă şi probabil că ţinuta este astfel cumpărată. În general, rochiile cu sacouri sau geci nu merg, mai ales rochiile lungi. Este o situaţie fericită, există nişte proporţii, nişte conjuncturi favorabile, dar ţinuta nu este black tie."

Ioana Şucu

9 ioana sucu festivalul brazilor de craciun 2019 jpg jpeg

"O cunosc şi este o fată foarte safe, când vine vorba de abordările vestimentare. Ea a avut o perioadă lungă în care avea un croi în care i se părea că îi stă cel mai bine şi chiar îi stătea, cu fuste ample, cloche şi cu partea de sus a rochiei uşor la baza gâtului şi mâneci lungi, după care a suferit o transformare din punct de vedere fizic, pentru care o felicit, şi acum e foarte happy. E o rochie OK pentru o gală."

Dana Sota

14 dana sota jpg jpeg

"Cu rochia asta poţi să mergi la orice dineu, dar nu la o gală. Este o rochie casual, nici măcar de cocktail. E genul de little black dress bună de o întâlnire."

Ileana Badiu

6 ileana badiu festivalul brazilor de craciun 2019 jpg jpeg

"Rochia ei seamănă foarte mult cu cea a Andreei Raicu, dar fără mânecă. Este o rochie OK pentru gală, de black tie."

Albertina Ionescu

8 albertina ionescu festivalul brazilor de craciun 2019 jpg jpeg

"Am văzut rochiţa, e safe. Dar când o ardem pe fin nu aveţi cum să vă puneţi gene, pentru că astea pe fin merg pe natural, nu au gene, nu au nimic fals. Apoi, oricât de slabe aţi fi, asta nu înseamnă că sunteţi fit, iar dacă nu eşti fit nu ai crăpătură pe picior, pe abdomen, pe spate, pentru că se vede pielea care zace acolo. Că şi dacă eşti slabă, trebuie să fii fit."

Dana Săvuică

7 dana savuica festivalul brazilor de craciun 2019 jpg jpeg

"Nu ai respectat code-ul, nu am ce să-ţi spun."

Amalia Enache

"Amalia e în perioada ei rubensiană şi e cu rochiile astea. Fii atentă! Chiar dacă e black tie, eu am nevoie să-ţi văd glezna, pentru că altfel tu nu eşti o mignonă, eşti înaltă, iar în perioadele când n-ai chef de nimic, pari mult mai mare decât eşti, mai ales în rochiile astea tip sac. Eu nu sunt de-acord cu ele."

4 amalia enache festivalul brazilor de craciun 2019 jpg jpeg

Ioana Uretu

10 ioana uretu festivalul brazilor de craciun 2019 jpg jpeg

"De ce să vii într-o prelată? Ţi-ai luat prelata aia roşie şi ai venit. De ce? Eşti o fată frumuşică, cred că eşti uşor mignonă, eşti slăbuţă... Care e ideea? Eu înţeleg că femeile trebuie frumoase, superbe şi sexy, iar în prelata de la maşină nu eşti sexy."

Giulia Anghelescu-Huidu

12 giulia anghelescu huidu festivalul brazilor de craciun 2019 jpg jpeg

"Eşti ţiplă! Dar nu mai lua de la nimeni porcăriile alea de cercei. Ce aveţi, mă, toate cu un cercel? Cine v-a zis că se poartă un cercel tâmp, aşa, pe toată urechea? Nu contează cine vă spune. Voi credeţi că orice fizionomie poate să poarte un cercel? Păi ca să porţi un cercel, trebuie să ai urechea într-un fel, o anumită formă a capului. E ca la pălării, nu e pentru oricine, oricum."

11 amalia nastase festivalul brazilor de craciun 2019 jpg jpeg

"Rochia e făcută de mine, deci n-o să pot să fac un verdict corect. Arată ţiplă, rochia e superbă, oricum, dar nu despre asta vreau să vorbesc acum. La Amalia doresc să fac un altfel de verdict, pentru că nu ştiu dacă a vorbit cineva despre ce face ea în România de 10 ani. Femeia asta s-a născut să facă charity şi pe Amalia o sună toţi copiii şi toţi părinţii bolnavi din România, este incredibil ce duce femeia asta, din acest punct de vedere, gratis! Amalia face o minune de job şi la Salvaţi Copiii, bate ţara la toate maternităţile, continuu. Probabil s-a născut pentru asta."

Stephan Pelger

13 stephan pelger jpg jpeg

"Ai venit într-un costum black tie, e foarte bine. Dar haideţi să păstrăm o limită. Chestia asta cu I am gay and I want that everybody to know that şi vreau ca toată lumea să aplaude asta şi atunci îmi pun şi o poşeţică de femeie de-a curmezişul, după părerea mea, e greşit. A fi gay nu trebuie să fii neapărat obvious, dimpotrivă. Am foarte mulţi prieteni gay şi toţi sunt discreţi, nu pentru că se ascund, ci pentru a fi gay nu înseamnă că nu eşti bărbat. Chestia asta cu poşetuţele şi cu machiajele ţine cu totul de alt palier, o ştie toată comunitatea. Poate majoritatea nu ştie, dar şi Tom Ford este gay. Şi cu asta am încheiat.

FOTO: Vanilla RoadsRecente pe Ok! Magazine

la marche 3 jpg
oscar 2016 lady gaga taylor kinney jpeg
Florin Ristei Te cunosc de undeva jpg
4 ela34 jpg jpeg
5 al10 jpg jpeg
1 negru21 jpg jpeg
1 andreea80 jpg jpeg
3 sm92 jpg jpeg
1 profimedia 0680528022 jpg jpeg
4 dichi9 jpg jpeg
3 ange jpg jpeg
1 profimedia 0678190295 jpg jpeg
7 corina10 jpg jpeg
1 profimedia 0674040087 jpg jpeg
1 fotojet 20 jpg jpeg
1 ioana ginghina pentru antonia nae jpg jpeg
1 fotojet 26 jpg jpeg
1 sean diddy combs la oscar cu fiica sa chance actrita 9 1 jpg jpeg