Red Carpet

Regina Rania tocmai ne-a oferit o lecţie de cum să porţi un costum masculin şi să arăţi impecabil

Regina Rania tocmai ne-a oferit o lecţie de cum să porţi un costum masculin şi să arăţi impecabil camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Dacă ar exista un manual despre cum s-ar putea purta un costum cu influenţe masculine, dar totuşi să debordezi de feminitate, ar fi semnat de Regina Iordaniei.

Rania a reuşit să aibă o nouă apariţie impecabilă şi extrem de stilată, în cadrul unui eveniment oficial din Iordania. Suverana a purtat un costum masculin, cu un croi extrem de sofisticat, care, însă, i-a pus în evidenţă graţia.

Bine cambrat pe talie, sacoul marca flatant silueta silfidă a suveranei, iar pantalonii largi, cu inserţii geometrice, au completat frumos outfitul. Nu ştim cine i-a creat această ţinută Raniei, dar bănuim că e vorba despre un designer iordanian, dat fiind faptul că aceasta e ambasadoarea creaţiilor tradiţionale din ţara sa.

Şi-a întregit outfitul cu o pereche de stilettos negri, simpli, şi o geantă aidoma. Probabil, o altfel de geantă ar fi spart în mod diferit estetica outfitului, însă Regina Rania a vrut ca sacoul asimetric să fie vedeta ţinutei.