Red Carpet

Rochia purtată de Melania Trump de Ziua Americii a fost aspru criticată. Ce detaliu a deranjat la ţinuta Carolina Herrera

Rochia purtată de Melania Trump de Ziua Americii a fost aspru criticată. Ce detaliu a deranjat la ţinuta Carolina Herrera camera-retro icon Vezi galeria 4 poze

Prima-doamnă a Americii a fost din nou în centrul atenţiei de Ziua Independenţei. Şi chiar dacă apariţia ei a fost fără cusur, internauţii au criticat-o pe Melania din cauza unui detaliu vizavi de rochia purtată.

Soţia lui Donald Trump a ales să poarte de Ziua Americii un outfit semnat de Caroline Herrera, care i-a venit ca turnat. Cu un croi destul de simplist, dar nu mai puţin elegant, rochia nu a fost pe placul tuturor americanilor. Unii au decris apariţia acesteia ca fiind ”în stil rusesc”, în timp ce alţii au atras atenţia asupra dungilor prezente pe rochia prime-doamne, care s-ar asemăna cu simbolul jocurilor olimpice.  

Au fost, însă, destui care au lăudat apariţia elegantă şi lipsită de orice artficiu a primei-doamne. Unii au mers mai departe cu interpretarea ţinutei ei şi-ar fi pus-o pe baza susţinerii comunităţii LGTB. ”Mă bucur s-o văd pe Melania purtând această rochie ”pride”. Ne aminteşte că unii oameni continuă să lupte pentru egalitate”, a fost părerea unui internaut.

Modifică Setările