A ieșit soarele și la Palat! Familia Regală a zâmbit larg și cu eleganță la garden party

9 mai, 2024

Regele Charles al III-lea și Regina Camilla tocmai au găzduit prima petrecere de grădină de la Palatul Buckingham din acest sezon.

Eleganți și zâmbitori, așa cum îi știam. FOTO: Profimedia
Eleganți și zâmbitori, așa cum îi știam. FOTO: Profimedia

Se vede clar că monarhul britanic e mult mai bine! Zâmbitor și elegant, Regele Charles a ținut primul său garden party din acest an. La evenimentul care a avut loc miercuri, suveranul, care a afișat o mină mult mai sănătoasă și mai relaxată decât în ultimele luni, de la anunțul diagnosticului de cancer, a avut alături „echipa de șoc” a Palatului: soția sa, Regina Camilla, sora lui, Prințesa Anne, fratele său mai mic, Prințul Edward, și soția acestuia, Sophie, Ducesă de Edinburgh.

Alături de Familia Regală, s-au aflat aproximativ 8.000 de invitați, care au sosit în număr mare pentru a se bucura de o după-amiază însorită pe domeniul Palatului Buckingham.

Toți oaspeții de la petrecerea regală din grădină au participat doar pe bază de invitație și au fost tratați cu băuturi răcoritoare ușoare, inclusiv ceai și prăjituri, pe tot parcursul după-amiezii. Potrivit unui reportaj realizat de revista „Hello”, bucătăriile Palatului pregătesc în jur de „27.000 de cești de ceai, 20.000 de sandvișuri și 20.000 de felii de tort" la fiecare garden party.

Regele Charles s-a bucurat, cu siguranță, de o băutură răcoritoare sau două, în timp ce a socializat cu participanții. Imagini de la eveniment postate pe canalul YouTube al Familiei Regale l-au surprins pe rege îmbrăcat cu o morning coat gri, sub care avea o cămașă în dungi, vestă bleu și cravată tip lavalieră cu picățele bleu, în ton cu batista,  timp ce se plimba pe teren. În ciuda faptului că în prezent urmează un tratament împotriva cancerului, el a părut vioi în timp ce zâmbea și saluta oaspeții.

Unul dintre invitați i-a spus Regelui Charles că „arată mult mai bine", la care acesta a răspuns: „Nu mă simt prea rău", relatează „Express”.

Dacă Regina Camilla a optat pentru un outfit clasic în alb și negru, cu robe-manteau cu fermoar și pălărie elaborat lucrată, la care a asortat niște bijuterii opulente cu perle, Prințesa Anne a purtat un costum albastru cu fustă înflorată, în timp ce Ducesa Sophie a fost cea mai stilată, alegând o rochie de un roz pal delicat, cu cordon tip eșarfă și o splendidă pălărie.

FOTO: Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg