Cea mai frumoasă din Regat: Prințesa Rajwa a Iordaniei strălucește în două noi portrete oficiale

29 aprilie, 2024

Pe 28 aprilie, nora Reginei Rania a Iordaniei a împlinit frumoasa vârstă de 30 de ani, ocazie cu care Palatul Hașemit a făcut publice două portrete superbe cu soția moștenitorului tronului.

Prințesa Rajwa a Iordaniei

Prințesa Rajwa, născută în Arabia Saudită, trăiește o perioadă superbă, în care așteaptă venirea pe lume a primului ei copil și al Prințului Hussein, viitorul rege al Iordaniei.

Pentru a marca aniversarea prințesei, palatul a dat publicității un prim portret, primul în care Prințesa Rajwa Al Hussein apare purtând din nou o tiară, de la nunta ei de anul trecut, din luna iunie.

De fapt, în această fotografie nouă în care o vedem pe soția lui Hussein într-o rochie elegantă, neagră, Rajwa poartă chiar tiara ei de nuntă, cu inscripția arabă Rajwa min Allah, care se traduce prin „Speranță de la Dumnezeu” și care a fost un cadou de nuntă de la socrii ei, Regele Abdullah și Regina Rania.

Prințesa Rajwa a Iordaniei

O altă fotografie aniversară cu Rania o arată pe prințesa de origine saudită într-o superbă rochie bleumarin, din catifea și cu o broșă strălucitoare aplicată la nivelul abdomenului.

Cu ocazia aniversării sale, Rawja a primit un mesaj special și din partea soțului ei, Prințul Hussein al Iordaniei, care a postat pe pagina lui de Instagram o imagine în care soția lui apare în prim plan, într-o rochie roșie, de seară. 

Fotografia a fost însoțită și de un text special: „Fie ca Dumnezeu să continue să binecuvânteze și să hrănească legătura dintre noi. La mulți ani, Rajwa!”.

La începutul lunii aprilie, Rajwa și Prințul Moștenitor Hussein al Iordaniei au dat vestea cea mare: vor deveni părinți.

„Curtea Regală Hașemită are plăcerea de a anunța că Altețele Lor Regale Prințul Moștenitor Al Hussein bin Abdullah al II-lea și Prințesa Rajwa Al Hussein așteaptă primul lor copil, care va veni pe lume în această vară. Curtea Regală Hașemită transmite sincerele sale felicitări Majestăților lor Regele Abdullah al II-lea și Regina Rania Al Abdullah cu această ocazie și le urează Altețelor lor Regale Prințul Moștenitor Al Hussein și Prințesa Rajwa multă sănătate și bucurii în timp ce își așteaptă bebelușul”.

Foto: Instagram, Profimedia, Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

FotoJet Regalii în Norvegia jpg
Margareta Custodele Coroanei Facebook jpg
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
Harry și Meghan în turneul nigerian, GettyImages (5) jpg
Zara Tindall la Royal Ascot, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia profimedia 0872891821 jpg
Regina Mary la dineul norvegian, Profimedia (1) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry Foto GettyImages jpg
Regele Frederik și Regina mary foto colaj jpg
Meghan Markle Nigeria Foto GettyImages Profimedia jpg
George, Charlotte, Louis, Wales, GettyImages (3) jpg
Prințul Charles, Prințesa Diana  foto   GettyImages jpg
Kate Middleton și Prințul William jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (4) jpg
Harry și Meghan în Nigeria, GettyImages (6) jpg
Prințul Harry Meghan Markle Foto Profimedia jpg
Regele Frederik și Regina Mary nuntă Foto Getty Images (1) jpg
Regele Charles si Printul William Foto GettyImages (3) jpg