Darul pe care Camilla i l-a făcut lui Kate Middleton la nuntă are o semnificație specială, dar Ducesa nu îl poartă niciodată

8 iulie, 2022
fet1 jpg

Ducesa de Cornwall i-a dăruit lui Kate Middleton o brățară uimitoare cu o semnificație specială pentru a marca căsătoria ei cu Prințul William, dar bijuteria a atras câteva comparații controversate.

Kate și Prințul William au primit o mulțime de cadouri atunci când s-au căsătorit în 2011, dar unul dintre cadourile de la nuntă era deosebit și venea de la noua ei soacră Camilla, ducesa de Cornwall.

Se știe că soția lui Charles i-a dăruit lui Kate o brățară din aur cu zale cu gravuri ascunse.

Pe o parte a discului, Camilla era gravată monograma ei personală, un „C” cu o coroană, în timp ce pe cealaltă parte era monograma „C” a lui Kate.

Kate a fost văzută purtând frumoasa piesă la Wimbledon, la câteva luni după nuntă, și în timpul călătoriei regale în SUA, în 2011.

Brățara a fost modalitatea prin care Camilla i-a făcut lui Kate primirea în familia regală, dar ducesa nu a fost văzută purtând brățara în public în ultimii ani.

Kate are o mulțime de brățări din care poate să aleagă, pe lângă piesele din colecțiile de bijuterii ale Reginei și ale regretatei Prințese Diana.

fet2 jpg

Unii comentatori regali nu au ratat momentul și au comentat brățara și asemănările sale cu inițialele „CC” ale lui Charles și Camilla, care au stârnit controverse în timpul căsătoriei lui Charles cu Prințesa Diana.

În luna de miere cu Diana din 1981, Charles a avut o pereche de butoni cu  inițiala„C”, care îi fuseseră dăruiți de Camilla.

Deși Kate nu tinde să mai poarte cadoul de nuntă al Camillei, se știe că cele două femei au o relație apropiată.

Camilla apare în această lună în revista Country Life pentru a marca cea de-a 75-a aniversare, iar fotografiile care o prezintă în diferite ipostaze au fost realizate de soția lui William.

Kate este pasionată de fotografie și obișnuiește să facă adesea poze oficiale la zilele de naștere ale celor trei copii, Prințul George, Prințese Charlotte și Prințul Louis.

La angajamentele regale, relația caldă dintre Kate și Camilla iese în evidență,  cele două fiind surprinse adesea răzând. Anul acesta, la Jubileul Reginei, Kate și Camilla au împărțit, de asemenea, o trăsură cu cei trei copii Cambridge în timpul procesiunii regale.

Mai multe pentru tine...


Recente pe Ok! Magazine

Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg