„Regele nu e bine deloc!” Planurile pentru înmormântarea lui Charles sunt schimbate chiar acum!

26 aprilie, 2024

Sănătatea Regelui Charles al III-lea îi îngrijorează pe cei apropiați monarhului în timp ce acesta se luptă cu o formă nedezvăluită de cancer.

image

„Vorbind cu prietenii regelui în ultimele săptămâni despre starea sănătății acestuia, cel mai des întâlnit răspuns este: «Nu e bine deloc!»”, susține Tom Sykes de la Daily Beast. Un prieten de-ai regelui susține că Charles „e hotărât să învingă boala și se face totul posibil ca să se întâmple asta. Toți își păstrează optimismul, dar, de fapt, el nu e deloc bine. Starea lui e mult mai proastă decât lasă să se știe”, a conchis acesta.

Expertul regal Tina Brown a astras atenția asupra unui lucru important, ce are de-a face cu gravitatea situației. Problemele medicale ale monarhului i-au pus pe Prințul William și pe Kate Middleton în situația în care „se află extrem de aproape de tron, într-un moment în care își doreau să se concentreze pe creșterea copiilor lor într-un mediu mai privat, fără să aibă asupra lor toate privirile ațintite”.

„Numai gândul că este iminentă urcarea lor pe tron le cauzează multă anxietate”, a ținut să adauge Sykes, care a precizat un detaliu care face toată diferența. Jurnalistul a aflat că planurile de înmormântare ale regelui – Operațiunea Menai Bridge – se schimbă în momentul de față.

Un document de extremă importanță, care analizează ce n-a funcționat cum trebuia la înmormântarea Reginei Elisabeta a II-a, în septembrie 2022, și ce poate fi îmbunătățit la următoarea înmormântare a unui suveran, circulă chiar în prezent la palat.

Toate sursele regale confirmă faptul că planurile de înmormântarea sunt, în acest moment, schimbate. Și un fost angajat de la palat a dezvăluit că sănătatea regelui a urgentat toate planurile făcute până acum.

„Planurile au fost scoase de la «naftalină» și sunt actualizate în acest moment”, a declarat fostul angajat regal. „Era normal să se întâmple acest lucru, având în vedere că Regele a fost diagnosticat cu cancer. Însă faptul că acum circulă din nou toate aceste documente nu poate să nu atragă atenția”, a mărturisit acesta.

image
Mai multe pentru tine...

Page Six a fost publicația care a oferit această actualizare cruntă a stării sănătății Regelui Charles și a cerut, drept urmare, un comentariu oficial de la Palatul Buckingham, însă familia regală n-a oferit încă un răspuns la noile informații cutremurătoare apărute în presă.

Palatul Buckingham a anunțat, în februarie, că, după ce a suportat o intervenție chirurgicală pentru o problemă benignă la prostată, s-a descoperit că Regele are cancer. Comunicatul de presă emis susținea că Charles, în vârstă de 75 de ani, face tratament în mod regulat și a fost sfătuit de medici să amâne îndatoririle publice.

foto - GettyImages, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Nicolae si Alina ai Romaniei de Paște2 jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Kate Middleton Prințul William Foto Profimedia jpg
Sir Christopher Ghika si regina Elisabeta a II a   GettyImages 1324680595 jpg
Regele Frederik și Regina Mary ai Danemarcei Foto Profimedia (9) jpg
Kate Middleton și sora ei, Pippa Middleton  foto   Profimedia jpg
Majestatea Sa Margareta de Florii 2024   FOTO Daniel Angelescu, Casa Majestatii Sale jpeg
Kate Middleton  foto   GettyImages jpg
Prințul William la meci, Profimedia jpg
king charles jpeg
Meghan Markle și Harry OK Mag (4) jpg
Prințesa Rajwa a Iordaniei Foto Profimedia jpg
Principele Nicolae jpg
Prințesa Charlotte a împlinit 9 ani foto Instagram
 Prinţesa Catharina-Amalia a Ţărilor de Jos (© RVD - Gemmy Woud-Binnendijk / Royal House of the Netherlands)
Prințesa Estelle și Prințesa Victoria a Suediei profimedia 0869167968 jpg
Regele Frederik și Regina Mary, portret de gală PNG
Regina Anne Marie și Regina Margrethe a II a alături de Printesa Benedikte a Danemarcei la 80 de ani   Casa Regală daneză (2) jpg