Povestea dureroasă pe care o au în comun Prințesa Victoria și Regina Mary: ambele femei au fost înșelate

9 mai, 2024

Când cele două femei regale bune prietene s-au întâlnit în cadrul turneului regal al suveranilor danezi în Suedia, mulți au comentat pe marginea legăturii dintre suedeza Victoria și daneza Mary.

Prințesa Victoria Prințul Daniel Regina Mary și Frederik GettyImages 689775904 jpg

Într-adevăr, Prințesa Victoria și Regina Mary au în comun o poveste dureroasă, care i-a implicat pe soții lor infideli. 

În ceea ce o privește pe Regina consoartă Mary, este încă foarte actual scandalul care-l are în centru pe soțul ei, Regele Frederik, un suveran surprins la un rendez-vous cu o altă femeie, mexicanca Genoveva Casanova, cu puțin timp înainte să fie înscăunat. 

După cum bine știm, fosta regină daneză a abdicat tocmai pentru a se asigura că Mary nu părăsește Casa Regală din cauza soțului infidel, iar aceasta din urmă și-a făcut datoria față de Coroană în ciuda resentimentelor vizibile față de Frederik.

Curios este că și moștenitoarea tronului suedez a trecut printr-un scandal asemănător, nu cu mult timp în urmă, mai exact în anul 2022. 

Zvonurile despre infidelitatea soțului Victoriei, Prințul Daniel, au fost vehiculate la începutul anului 2022, când publicația suedeză Stoppa Pressarna a scris că Daniel și-a înșelat soția, iar perechea regală este extrem de aproape de un divorț. Mai târziu, aceeași publicație a susținut că Victoria a decis, până la urmă, să-i mai ofere soțului ei o șansă, atunci când Casa Regală a emis o declarație în care nega zvonurile legate de despărțire.

Victoria, Daniel, Estelle și Oscar si Suediei, GettyImages jpg

Într-o declarație comună postată pe Instagram, cuplul suedez a replicat: „Vrem să clarificăm, odată pentru totdeauna, că zvonurile care se răspândesc acum sunt complet lipsite de temei. S-a scris despre trădare și un divorț iminent. În mod normal, nu comentăm speculații, dar, pentru a ne proteja familia, dorim să clarificăm, odată pentru totdeauna, că zvonurile care se răspândesc acum sunt complet nefondate”.

E o vorbă care spune că nu iese fum fără foc, iar răceala palpabilă din aparițiile publice ale Victoriei și ale lui Daniel, de la acea vreme, au transmis alt mesaj decât cel publicat de ei pe Instagram.

Acum, Victoria și Daniel și-au recăpătat liniștea și sperăm ca și Mary să poată să aibă din nou încredere în Frederik și să zâmbească iar sincer, așa cum ne-a obișnuit.

Foto: Getty Images, Profimedia



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg