Prințul William a oferit o actualizare emoționantă despre Prințesa Kate și cei trei copii ai lor

1 mai, 2024

Ce mai face familia lor de cinci, atât de greu încercată în anul 2024? Această actualizare vine la scurt timp după ce prințesa de Wales, într-un anunț curajos din 22 martie, și-a dezvăluit diagnosticul de cancer.

kate william george charlotte louis jpg

La marea inaugurare a James Place Newcastle de marți, din orașul Newcastle-Upon-Tyne, Prințul William a avut timp și pentru o confesiune înduioșătoare, legată de familie. El a oferit o mult așteptată actualizare despre starea de sănătate a soției sale, în urma anunțului că a început chimioterapia preventivă.

Prințul de Wales a vizitat această organizație caritabilă, care oferă o linie de salvare crucială pentru bărbații care se confruntă cu gânduri sinucigașe și este cel mai recent dintre cele câteva centre administrate de organizația caritabilă a viitorului rege al Marii Britanii.

Problema sinuciderii bărbaților face parte, de asemenea, din campania mai amplă a lui William privind sănătatea mintală și este un subiect la care și-a asumat un rol de lider în a ajuta la creșterea gradului de conștientizare.

Inevitabil, cei prezenți au fost curioși să afle care mai este atmosfera la ei în familie. Mai exact, ce fac Kate și copiii. Cu multă bunăvoință și înțelegere, Prințul de Wales a dat asigurări că situația este sub control: ”Toată lumea este bine.”, relatează publicația Hello!.

Însă nu a zăbovit prea mult pe detalii și a trecut repede la alt subiect. A mutat repede subiectul conversației și a lăudat ecusonul de pe cămașa unuia dintre participanți.

În timpul vizitei sale din Newcastle, Prințul William și-a exprimat aprecierea față de femeile care au venit să vadă noul centru al organizației de caritate, ce este dedicat să ofere sprijin bărbaților care se confruntă cu crize sinucigașe în regiune. El a spus, recunoscător: „Vă mulțumesc că ați venit aici”.

Mai multe pentru tine...

Această actualizare legată de Prințesă, pe care toată lumea o aștepta, vine la scurt timp după ce Kate Middleton, într-un anunț curajos din 22 martie, și-a dezvăluit diagnosticul de cancer, fără a da detalii specifice legate de boală. Nu se știe oficial decât că a suferit o operație abdominală majoră, în urma căreia au fost depistate celule canceroase, drept urmare i-a fost recomandată chimioterapia.

Foto: GettyImages



Recente pe Ok! Magazine

Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg
Roast Charles PNG
FotoJet Amelia jpg
Regele Charles și Regina Camilla la Catedrala St Paul Londra Foto Getty Images (4) jpg
Regel Frederik și Prințesa Ingrid Foto Instagram jpg
printesa alexandra luxemburg s a casatorit religios (6) jpg
FotoJet Regalii în Norvegia jpg
Margareta Custodele Coroanei Facebook jpg
Kate și William la BAFTA, Getty Images (2) jpg
Harry și Meghan în turneul nigerian, GettyImages (5) jpg
Zara Tindall la Royal Ascot, Profimedia (1) jpg
Regina Letizia profimedia 0872891821 jpg
Regina Mary la dineul norvegian, Profimedia (1) jpg
Meghan Markle și Prințul Harry Foto GettyImages jpg