Regele Charles, bolnav de cancer, s-a dat de gol și a dezvăluit un amănunt important despre starea lui

1 mai, 2024

Regele Charles s-a destăinuit despre tratamentul împotriva cancerului în timpul unei vizite emoționante la un centru oncologic!

Regele Charles și a reluat îndatoririle regale, GettyImages (3) jpg

Ieri, Regele Charles, în vârstă de 75 de ani, și-a reluat îndatoririle regale în public de când Palatul Buckingham a anunțat în februarie că monarhul suferă de Cancer. Cu zâmbetul pe buze, el a apărut la Centrul Macmillan pentru cancer de la University College Hospital din Londra, pe 30 aprilie.

Împreună cu Regina Camilla, Regele Charles s-a întâlnit cu pacienții și personalul pentru a sublinia importanța depistării timpurii a cancerului și pentru a afla mai multe despre cercetările inovatoare care au loc la acest spital.

În timp ce schimba impresii cu pacienții, Regele Charles le-a spus acestora că va merge la propriul tratament mai târziu în cursul zilei. „Mulți pacienți au spus după aceea că au simțit o legătură personală cu el, deoarece înțelege prin ce au trecut și prin ce încă trec”, a dezvăluit un reporter regal pentru People. 

De asemenea, Regele Charles a vorbit cu pacienta Lesley Woodbridge, de care s-a și apropiat și pe care a ținut-o de mână: „Întotdeauna este un pic șocant când îți spun”, i-a spus monarhul pacientei, referindu-se la momentul când o persoană bolnavă află că suferă de cancer. 

Întrebat cum se simte, Regele Charles i-a spus unui alt pacient de la spital: „Sunt bine, mulțumesc foarte mult”. Angajamentul regal de ieri a avut o dublă semnificație pentru Regele Charles, căci el a devenit noul patron al Cancer Research U.K., preluând o funcție deținută anterior de mama sa, Regina Elisabeta.

David Probert, directorul executiv al University College Hospital London, a declarat că regele era „plin de energie” în timp ce a vizitat centrul. Potrivit lui Probert, monarhul „s-a implicat în mod pozitiv și, ca întotdeauna, a fost incredibil de entuziast cu personalul”.

„A fost o atmosferă minunată. Majestățile Lor au fost pline de entuziasm și s-au implicat cu pacienții și, cel mai important, pentru personalul nostru", spune el. Probert a spus că Regele, pe care l-a mai întâlnit înainte, era „incredibil de bine informat și, de fiecare dată când vorbesc cu el, învăț ceva nou despre cancer”.

Foto: Getty Images



Recente pe Ok! Magazine

Regele Charles Foto profimedia jpg
Prințesa Charlotte colaj  jpg
Prințul Charles  sursa foto   GettyImages jpg
Charles Harry și Meghan GettyImages 1129882164 jpg
Charles, William și Harry jpg
Alina Maria si Nicolae al Romaniei, nasi de botez pentru Marija a Serbiei, fiica Printul Filip si Printesa Danica   Instagram (2) jpg
Kate Middleton jpg
Prințul Archie și Prințesa Lilibet jpg
Prințul Harry și Meghan Markle  foto   Profimedia jpg
Prințesa Carina Sayn Wittgenstein Berleburg și prințul Gustaf zu Sayn Wittgenstein Berleburg, Profimedia (1) jpg
Regina Mary și Regele Frederik, plimbare prin Oslo, Profimedia (2) jpg
Thomas Kingston si Lady Gabriella Windsor, alaturi de Regele Charles la Ascot 2023   profimedia 0785167256 jpg
Regina Camilla Foto Getty Images (5) jpg
Prințul Harry și Meghan Markle, Prințul William și Kate Middleton  foto   Getty jpg
Margareta a României cu Principele Radu foto Facebook jpg
Regele Charles și Regina Camilla portret oficial 2 png
Prințul Harry și Meghan Markle la recepția de nuntă din 2018, Getty (4) jpg
Prințesa Charlene și Albert de Monaco Facebook jpg