Red Carpet

Sabina Iosub, fană a creaţiilor Rhea Costa FOTO

Sabina Iosub, fană a creaţiilor Rhea Costa FOTO camera-retro icon Vezi galeria 27 poze

La siluetă nouă, garderobă nouă! Vedeta Antenei 3 s-a reinventat, iar outfiturile acestui designer român îi flatează noile forme.

În ultimul an, Sabina Iosub a trecut prin mari transformări de look, care i-au adus un plus de popularitate. Gazda talk show-ului "Be EU" are acum o siluetă de invidiat şi un look foarte modern, dat de noua tunsoare, dar şi de noua garderobă.

Cele mai multe outfituri sunt din colecţia designerului Rhea Costa şi sunt alese astfel încât să flateze noile forme ale Sabinei, dar şi să fie pretabile emisiunilor prezentate într-un platou de ştiri şi dezbateri politice.

Tocmai de aceea, piesele vestimentare în care o putem vedea pe Sabina Iosub sunt preponderent rochii care îi pun în evidenţă talia, dar a căror lungime depăşeşte linia genunchilor, sau compleuri care dau fluiditate şi eleganţă. Totodată, culorile alese sunt negru, bordeaux, verde, bej, pasteluri fine (bleu sau mentă) sau jocuri feminine de alb şi negru.

Desigur, pentru ediţia specială de Crăciun, Sabina iosub şi-a permis să fie ceva mai îndrăzneaţă, optând pentru o rochie scurtă, de culoare roşie, cu guler şi fundiţă, care au îndulcit întregul ansamblu.

Iată câteva dintre cele mai bune apariţii ale sale de pe micul ecran. (vezi galeria foto)

Modifică Setările