Evenimente

Se simte trădat! Zac Efron şi-a izgonit iubita de la filmări. De ce s-a despărţit de fosta ospătăriţă care-i furase inima?

Se simte trădat! Zac Efron şi-a izgonit iubita de la filmări. De ce s-a despărţit de fosta ospătăriţă care-i furase inima?

Zac Efron părea că trăieşte o poveste de iubire aparte - care nu a durat, însă, decât zece luni. Care sunt motivele furtunoasei despărţiri?

Totul părea un basm modern: Vanessa Valladares, ospătăriţa de 25 de ani care lucra într-o cafenea din Byron Bay, l-a întâlnit acolo anul trecut, în iulie, pe actorul de 33 de ani. Lucrurile au decurs cât se poate de simplu: Zac a intrat în cafenea şi a cerut o cafea, dar şi numărul de telefon al ospătăriţei. La acel moment, cei doi au fost fotografiaţi stând de vorbă în afara cafenelei, când Vanessa i-a dat numărul. A fost de-ajuns ca de acolo lucrurile să se lege: Vanessa şi-a dat demisia de la cafenea şi s-a mutat împreună cu starul care a adunat deja o avere de vreo 25 de milioane de dolari. Salt în timp peste 10 luni: basmul a fost brusc spulberat!

Zac şi-a izgonit iubita de pe platoul de filmare şi nu mai vrea s-o vadă niciodată. Ce s-a întâmplat? Se pare că Vanessa se urcase pe valul unei celebrităţi visate în postura de iubită a unui sex simbol şi deja intrase în discuţii cu Netflix pentru a juca într-un reality show. Atâta doar că Efron îşi dorea cu totul altceva: o femeie normală, care să nu aibă legătură cu lumea şi nici să nu fie tentată să îşi construiască un nume pe spatele lui. A crezut că ea e acea persoană, dar s-a înşelat. Potrivit unor surse apropiate actorului citate de Daily Mail, acesta este dezgustat de setea de faimă a fetei. Astfel că atunci când a aflat de reality show, a izgonit-o pe Vanessa de pe platoul unde el avea filmări. Aceleaşi surse spun că Zac s-a simţit foarte rănit când a citit ştirile despre Vanessa care va apărea într-o producţie Netflix.
Foto: Profimedia, Instagram

 

Comentarii

Modifică Setările