Red Carpet

Sheryl Crow, frumoasa care domina topurile în anii 90, duce o viaţă retrasă. Cum arată ea acum?

Sheryl Crow, frumoasa care domina topurile în anii 90, duce o viaţă retrasă. Cum arată ea acum? camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

În anii 90, hiturile ei dominau topurile muzicale internaţionale, iar ea era una dintre cele mai cool artiste ale momentului.

Au trecut anii, iar frumoasa Sheryl Crow a ajuns la vârsta de 58 de ani, dispărând, însă, atât din peisajul media, cât şi de cel muzical. Şi pe bună dreptate, am putea spune, având în vedere problemele serioase de sănătate cu care s-a confruntat aceasta: cancer la sân, în 2006, şi o tumoră benignă pe creier, în 2011.

Sheryl preferă să ducă o viaţă liniştită la ferma ei din West Nashville, Tennessee, alături de cei doi băieţi adoptaţi ai ei, Levi, de 13 ani, şi Wyatt, de zece ani.

Cu toate acestea, frumoasa blondă este destul de activă pe conturile ei de social media, postând frânturi din viaţa ei de familie, dar, mai ales, mesaje motivaţionale şi de sprijin ale cauzelor caritabile în care se implică.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sheryl Crow (@sherylcrow) on

După ce a fost logodită de trei ori, o dată cu ciclistul Lance Armstrong, Sheryl este acum single, dar chiar şi-aşa, nu spune Nu mariajului şi este deschisă să iasă la întâlniri.

Mai mult, Sheryl a dezvăluit că le cere prietenilor să-i prezinte potenţiali parteneri, ba chiar este dispusă să-şi scadă standardele pentru a nu mai fi singură.

Comentarii

Modifică Setările