Evenimente

Sinead O'Connor a făcut marele anunţ: 'Nu este o veste tristă!"Sinead O'Connor a făcut marele anunţ: 'Nu este o veste tristă!"

Sinead O'Connor renunţă la muzică.  Artista şi-a anunţat retragerea pe Twitter.

"Vă scriu aici pentru a vă anunţa retragerea mea din turnee şi din industria muzicală. Am îmbătrânit şi sunt obosită. 'NVDA' va fi ultimul meu album. Şi nu vor mai exista turnee sau acţiuni de promovare", a mărturisit cântăreaţa.

Vedeta are convingerea că aceasta nu este o veste tristă.

"Nu este o veste tristă. Este o veste uluitor de frumoasă. Un războinic ştie când el sau ea trebuie să se retragă. A fost o călătorie de 40 de ani. A sosit timpul să pun piciorul în prag şi să fac în aşa fel încât alte visuri să devină realitate", a adăugat cântăreaţa.

Sinead O'Connor a ţinut să îşi ia “Adio!” de la fani în propriul ei stil. "Îmi cer scuze dacă i-am supărat pe agenţii companiilor de rezervări de bilete, pe organizatorii de concerte sau pe manageri din cauza mesajului despre retragerea mea din activitate. Probabil că acea carte m-a făcut să înţeleg că sunt propriul meu şef. Nu am vrut să aştept permisiunea unor bărbaţi care să-mi spună când pot să fac acest anunţ", a precizat solista.

 

Modifică Setările