Red Carpet

Spectacol fashion la Festivalul de Film Palm Springs

Spectacol fashion la Festivalul de Film Palm Springs camera-retro icon Vezi galeria 9 poze

Numărătoarea inversă pentru Globurile de Aur a început deja, iar pe covorul roşu de la Palm Springs celebrităţile au făcut "repetiţiile".

Nici nu s-au încheiat bine petrecerile de Sărbători, că actorii de primă mână de la Hollywood au petrecut în stil mare la Festivalul Internaţional de Film Palm Springs.

Pe lista premianţilor de anul acesta se află Renée Zellweger, pentru rolul din "Judy", Joaquin Phoenix - premiul preşedintelui juriului, pentru "Joker", Charlize Theron - International Star Award, pentru "Bombshell", Martin Scorsese - Sonny Bono Visionary Award, pentru "The Irishman", Jennifer Lopez - Spotlight Award, pentru "Hustlers", Antonio Banderas - International Star Award, pentru "Dolor y Gloria", Laura Dern - premiul pentru întreaga carieră, Quentin Tarantino - premiul pentru regizorul anului, pentru "Once Upon a Time... In Hollywood".

La braţul logodnicului său, Alex Rodriguez, JLo a păşit ca o adevărată prinţesă pe covorul roşu. De data aceasta, ea a optat pentru o rochie satinată, semnată Richard Quinn, cu o lungime până la gleznă, fără bretele şi cu o trenă dramatică ataşată. Printul floral tip water color, pantofii roz şi clutch-ul alb cu rozi s-au potrivit perfect, look-ul fiind întregit de cocul tip spaniol şi bijuteriile cu smaralde.

Charlize Theron a mizat pe o ţinută uşor retro cu accente moderne. Ea şi-a făcut apariţia într-un deux-pièces Dior reinterpretat, cu print pied-du-coq pe fundal camel, cu partea de sus tip bustieră purtată peste o bluză plasă. Accesorizarea minimală cu inele vintage şi sandale cu barete subţiri a fost în ton cu simplitatea stilului vedetei.

Renée Zellweger a preferat o ţinută all-black cu pantalon. Compleul Jason Wu cu umeri căzuţi şi detaliu fronsat din voal i-a subliniat fineţea pieleii.

Negrul a fost şi opţiunea Salmei Hayek, care nu s-a complicat prea mult de data aceasta, alegând o rochie Gucci cu mâneci transparente şi fustă cu volane, ce amintesc de originile sale spaniole.

La fel ca Jennifer Lopez, Laura Dern a adus primăvara pe covorul roşu de la Palm Springs, purtând o rochie înflorată Erdem din colecţia de primăvară-vară 2020. Ea a ales să accentueze rozul florilor cu un palton fuchsia, purtat peste rochie.

Vezi în galeria foto cum au arătat şi ceilalţi invitaţi la Festivalul de Film de la Palm Springs.

Foto: Profimedia