Red Carpet

Suri Cruise se transformă într-o adolescentă fiţoasă? Cele mai noi poze cu fiica lui Tom Cruise

Suri Cruise se transformă într-o adolescentă fiţoasă? Cele mai noi poze cu fiica lui Tom Cruise camera-retro icon Vezi galeria 3 poze

Singurul copil al starurilor Tom Cruise şi Katie Holmes pare că se transformă într-o tânără superbă.

Când au trecut anii şi când a ajuns puştoaica la vârsta de 14 ani?

O vârstă la care Suri se comportă ca toate adolescentele de vârsta ei: iese în oraş cu prietenele şi nu se dezlipeşte de telefonul mobil. Moştenitoarea lui Tom Cruise dădea semne încă de mică că se va transforma într-o tânără cochetă, lucru pe care l-am putut observa în aceste fotografii cu ea la o ieşire în New York.

Cruise, însoţită de câteva prietene, a fost fotografiată în timp ce lua masa cu amicele ei, o masă pe care a plătit-o chiar ea, cu cardul ei American Express. Fata a ieşit în evidenţă cu rochia ei şic, într-o nuanţă de roz pal, la care a asortat o poşetă în ton şi o pereche de tenişi albi.

Chiar şi masca pe care Suri a purtat-o până la terasa la care a luat prânzul e una foarte cool, într-o nuanţă puternică de ciclam.

Este clar că Suri a moştenit statura şi frumuseţea mamei sale, Katie Holmes, şi că numele de familie va fi îndeajuns pentru ca fata să devină o vedetă de sine stătătoare.

Foto: profimedia

Comentarii

Modifică Setările